hur man programmerar en nyckelbricka för en 2001 satsning van

hur man programmerar en nyckelbricka för en 2001 satsning van

Keyless entry system kan du använda en trådlös fjärrkontroll i handen, i nyckelbricka form, för att kontrollera ett antal bilens säkerhetsfunktioner. På fordon som 2001 Chevrolet Venture van, kan du använda fjärrkontrollen fob att låsa upp din dörr på avstånd, ljud din överfallslarm för att dra uppmärksamhet eller för att hitta din Venture i en hektisk parkeringsplats, och öppna den bakre luckan när du har händerna . full av matvaror eller skolböcker
1.
Stäng alla dörrar och bagageluckan på Venture van och vrid nyckeln i bilens tändning på "Acc" position. Det är först klicka på nyckeln, när interiörsystem tändas men du inte har startat motorn.
2.
Cykla tillbaka nyckeln till "OFF" och sedan tillbaka till " Acc "inom en sekund av det sista steget och öppna och stänga förardörren.
3.
Vänta på bilen för att avge en chiming ljud, tryck och håll låsa och låsa upp knappar på fjärrkontrollen. Du måste hålla ned knappen i ca 14 sekunder. Bilen kommer Ringklockan gång efter ungefär sju sekunder och sedan igen efter 14 sekunder, då du kan släppa knapparna.
4.
Ta ur nyckeln ur tändningen till slut programmeringssekvensen och avsluta processen.


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa ekolodet strålkastare
information om trädgränsen däck
1994 mustang kall luftintaget installation
diy: bedliners
diy baslåda byggnad
hur du kan få i en JVC cd-spelare
cat-back avgassystem vs axel-back avgassystem
hur man installerar motorvägen barer på motorcyklar
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 2000 mustang
hur du ställer in ett ljudsystem i bilen