dubbla avgasrör tips

dubbla avgasrör tips

Du behöver:
rörtång
. Domkraft.
Värmepistol.
Pallbockar (tillval).

Twin avgassystem tips ger utseendet av en högpresterande avgassystem, göra ett enda avgassystem ser ut som en dubbel och ett dubbelt system ser ut som en quad. Twin avgassystem tips är annorlunda än dubbelt avgassystem tips. Dubbla avgasrör tips bilda en "Y" form och faktiskt dela en enda avgasröret i två i spetsen. En dubbla rör ger samma utseende, men en av de tips är en sann faux spets, som i verkligheten inte ansluta till avgasröret. Dessa dubbla tips är tillverkade för Porsche.

Techart

Techart Twin Oval slutrör finns i krom eller svart finish. Spetsen är utformad för Porsche 997 Turbo. Porsche 997 Turbo har en förutbestämd plats för avgasröret tips, som sträcker sig genom bakskärm. Den Techart tips är formad för att passa in det tilldelade utrymmet perfekt. Det Techart dubbla ovala tips för Porsche 997 Turbo kostar nästan $ 900 och är tillgängliga via Vivid Racing (september 2010).

Evolution Motorsport

Evolution Motorsports idrott twin slutrör är tillgängligt för 2003 till 2007 Porsche Cayenne Turbo och Turbo S. De dubbla runda tips finns i polerat rostfritt stål eller keramiska belagt svart. Evolution Motorsport gör också en tvilling oval tips för Cayenne. De tips är en direkt ersättare för den ursprungliga fabriken avgassystem tips. Båda stil tips kosta ungefär $ 565 genom Grupp 5 Motorsport (september 2010).

Installation

bakskärm i många Porsche fordon kapslar in slutrör. Bakskärmen kan behöva undanröjas för att korrekt installera några nya slutrör, är så professionell installation rekommenderas. Installationen ska utföras av en auktoriserad Porsche återförsäljare eller andra Porsche certifierad mekaniker. Porsche auktoriserade återförsäljare kan lokaliseras via Porsche webbplats.


Relaterade artiklar


instruktioner för att skapa glasfiber högtalarlådor
hur ändrar cd-spelare i en 2003 chevy kavaljer
hur man sand en bil med hjälp av en da Sander
hur att utvidga dina bildäck
hur man kan måla bakljus svart
instruktioner för att bygga ett takräcke
hur man bygger en kicker sub låda
Hur man monterar ett reservdäck på en VW buss
hur du justerar tiden på en Pioneer DEH-3900mp cd-spelare
hur du kör två talare från en förstärkare