installation av en solförmörkelse bilradio

installation av en solförmörkelse bilradio

Beståndet stereoanläggning i Mitsubishi Eclipse varierar från AM-FM stereo med kassettdäck som finns i Eclipse modeller av det sena 1980-talet och tidiga 90-talet, till multi-disc CD-växlare och MP3-anpassade enheter chef för nyare modeller. Eclipse ägare som vill uppgradera en stereoanläggning kan göra detta med liten tidigare erfarenhet. Köp nödvändiga adaptrar och hook-up en ny stereo själv för en bråkdel av kostnaden för en professionell installation

Du behöver:.
10 mm nyckel
Phillips-skruvmejsel.
Frontplatta adapter.
Kabelstam adaptern.


1.
Drag huvan release under instrumentbrädan på förarsidan av Eclipse. Flytta på framsidan av bilen och öppna motorhuven. Lossa bulten som håller jordningskabel klämman till den negativa batteripolen med en 10 mm skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan. Flytta till insidan av bilen.
2.
Bänd kåpa som omger stereon församling från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyget. Ta bort de fyra skruvarna i ytterkanten av fabriken stereo med Phillips-skruvmejsel.
3.
Dra lager Eclipse stereo från stereo dockan och koppla bort stereo ledningar från uttagen på baksidan av enheten. Koppla ur antennkabeln från uttaget på nedre högra hörnet av fabrikens stereons baksida.
4.
Skjut frontpanelen adaptern i stereon dockan och dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockningsstationen. Anslut stereo kablage kontakter i kabelnätet adaptern leder.
5.
Anslut adaptern kabelnätet i uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till FM-antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut stereo rakt in i öppningen på instrumentpanelen som fronten adaptern. Skjut in enheten i streck tills den snäpper på plats. Placera kåpa runt stereo montering. Tryck ordentligt runt ytterkanten av panelen att knäppa tillbaka den mot instrumentbrädan. Återgå till Mitsubishis batteri.
6.
Placera grundstötningen kabelklämman tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns bulten med nyckeln för att säkra kabeln klämma på terminalen bly. Stäng Eclipse huva.


Relaterade artiklar


Magnaflow ljuddämpare tips
hur man tråd ett tänt fordonsindustrin switch
hur till göra min 1993 Dodge rt stealth icke turbo snabbare
hur du tar bort ventilera visir
hur man installerar en CD-spelare i en 1992 Camaro
hur man jämföra shop för däck
Hur du tar ut en CD däck på en Mazda 3
Hur hittar jag Street Legal motordrivna skotrar?
hur man får mer hästkrafter för en 1997 Chevrolet Silverado
hur du ansluter kablarna till blinkers på trailer