hur mycket färg behöver jag för att måla en motorcykel?

hur mycket färg behöver jag för att måla en motorcykel?

Måleriet en motorcykel är ett sätt att göra en gammal cykel ser nya igen, eller att anpassa en cykel efter dina önskemål. Att måla en motorcykel korrekt behöver du målar, primer och en klarlack

Förberedelser

För att förbereda din motorcykel för målning, du kommer att behöva primer om du målar delar som ännu inte är målade. Primer surfacer tar bort ojämnheter i den nuvarande lack, som droppar, så att det inte påverkar den nya lack. Sealer hjälper till med att skapa en yta som är lätt för färgen att följa. En klarlack behövs för att ge färgen en blank och glänsande utseende samt för att skydda lacken.

Paint Belopp

För en person som har upplevt målning tidigare och är effektiv på det, 1 1 /2 pint av färg räcker. För dem som inte är bekväm med måleri, dubbla beloppet skulle behövas. Paint också kan gå förlorat i luften vid sprutning, så köp mer än du tror att du behöver vara säker.

Övriga Produkter

För varje 1 1 /2 liter färg, behöver du en liter av andra produkter att slutföra lack. Detta inkluderar en liter klarlack, en liter sealer och en liter surfacer om det behövs. Dubbla beloppet, om detta är första gången du målar en motorcykel.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en 1998 sierra fjärrstyrning
Hur tar jag bort en 2001 radio Ford Ranger?
enkel elektronik mini projekt
hur du tar bort radion från en Dodge Caravan
information om trädgränsen däck
hur man byter bromsbelägg på en 2004 C230 sport
hur man deprogram en 2005 Ford Taurus fjärrstyrning fjärrkontroll
hur man installerar konvexa döda vinkeln speglar
fakta om att ha en backkamera monteras i din bil
gibson avgassystem tips