hur man programmerar en 2001 Grand Am Keyless fjärrkontroll

hur man programmerar en 2001 Grand Am Keyless fjärrkontroll

Pontiac är en underavdelning av General Motors. Grand Am släpptes första gången 1973 som en medelstor bil. I 2001 års Grand Am är en kompakt bil med Twin Cam 2,4 motor. Som en extra tillägg eller eftermarknaden alternativ kan du ha en Keyless lås styrsystem till. Det Keyless-systemet använder fjärrkontrollen för att låsa eller låsa dörrarna. Programmering av fjärrkontrollen kräver att du följer tidskänslig steg inne i bilen, som tar mindre än fem minuter att fylla
1.
Stäng alla dörrar på fordonet och sedan pop huven och stötta upp det. Ta bort "Mall PGM" säkringen från säkringsplinten. Säkringsplinten finns under huven på bilen, nära batteriet.
2.
Sätt i nyckeln i tändningen och vrid nyckeln till "ACC". Bältet blinkar en till tre gånger och sedan en klocka ljuder en till tre gånger.
3.
Vrid nyckeln till "Off" och sedan till "ACC" igen inom en sekund.
4.
Öppna och stäng alla dörrar. En ringklockan hörs för att bekräfta att du är i programmeringsläget.
5.
Håll "Lock" och "Lås upp"-knapparna samtidigt på fjärrkontrollen i 14 sek. Efter sju sekunder kommer en klockan ljud för att indikera att det är synkroniserad. Efter totalt 14 sekunder kommer en andra klockan ljud för att indikera att programmering är framgångsrik. Upprepa ovanstående steg för varje ytterligare fjärrkontrollen.
6.
Ta ur nyckeln ur tändningen och sedan lägga "Mall PGM" säkring tillbaka i säkringsplinten att avsluta programmeringsläget.


Relaterade artiklar


hur man koniska en lång frisyr
typer av lastbilar omfattar
hur du tar bort en Alpine CDA-7840 bilstereo
hur man tråd en Dodge Dakota för en släpvagn
hur du kan få rubriker på en Cheva nyck klassiker
Hur gör jag min BMW 530i ser cool?
specifikationer av en Ford låda motor
hur man uppgraderar en Mercedes radion till en satellitradio
hur du tar bort den bakre högtalaren täcker på en 2005 Toyota Camry
hur man installerar en CD-spelare i en 1993 Lexus