hur man använder dubbdäck vinterdäck i florida

hur man använder dubbdäck vinterdäck i florida

Florida tillåter endast användning av dubbdäck som inte skadar motorvägar. Eftersom detta utesluter de flesta dubbade vinterdäck är de generellt inte tillåtet. Men det finns flera alternativ till dubbdäck som tillhandahåller liknande grepp. Om du är en deltid bosatt eller vacationer som vill fortsätta använda samma däck behövs i halt väglag som är typiska för norra vintrar, andra alternativ finns tillgängliga

Använd små dubbar


1.
Fråga dina däck återförsäljare om de erbjuder lätta dubbar eller dubbfritt vinterdäck. Tillverkare tillverkar olika typer av dubbar som uppfyller nya rättsliga begränsningar av norra delstaterna.
2.
Inspektera och mäta befintliga reglar däck. Mängden utsprång och vikten av varje stud påverkar mängden skador på trottoaren.
3.
Drive dubbade vinterdäck som har mindre reglar som slits ner med tiden. Om dina reglar är äldre eller mycket små i storlek, de är mindre benägna att orsaka slitage på vägarna i Florida.

Alternativa däckalternativ


1.
Använd en innovativt däck design som förbättrar framkomligheten. Några nya däck har unika föreningar på deras exteriör som visas för att förbättra greppet på isiga vägar bättre än dubbdäck.
2.
Hitta en återförsäljare i ditt område som bär specialiserade däck från tillverkare som bädda krossade valnötter eller distribuera andra hårda granuler hela däcket.
3.
köpa däck som ger dragkraft i alla typer av väderförhållanden. Florida är känt för sin regnperioden. All-säsong däck kan hjälpa på Floridas hala vägar.

Tips och varningar


 • Green Diamond däck Company och Goodyear både producera innovativa däck som använder unika metoder för att förbättra dragkraft. Båda är kända för att tillhandahålla kvalitativa alternativ till dubbade vinterdäck.
 • Dubbade vinterdäck är olagliga i Florida. Vinterdäck att skador motorvägarna är inte tillåtna.


 • Relaterade artiklar


  Avalon marken effekter
  hur man vidta åtgärder under körning för att börja se (och höra) motorcyklar
  Hur installerar jag bladfjädrar i en 1955 chevy?
  dubbla sport däck förklaras
  rostfria avgassystem tips
  Hur gör jag programmera en Keyless post för en 93 Chrysler Concorde?
  olika högtalarlådan motiv
  hur man målar en Suzuki chrome vilde motor
  diy lastbil bedliner
  hur man skär fjädrar för att sänka en bil