felsökning av en Garmin Nuvi 750

felsökning av en Garmin Nuvi 750

Garmin Nuvi 750 GPS (Global Positioning System) har en 4,3-tums widescreen-skärm som gör det möjligt för detaljerad karta visning. Enheten levereras förinstallerad med vägkartor och platser av intresse, t. ex. hotell och bensinstationer. Problem med Garmin nuvi 750 kan relateras till enheten får ingen signal till skärmen visas frysas, och enheten inte laddas bland annat. Problem som dessa kan lösas genom att följa några felsökning
1.
Flytta från parkering strukturer och undan från höga byggnader, om nuvi 750 inte kommer att fånga en satellit signal. Enheten behöver en klar sikt mot himlen. Hinder kommer att orsaka att enheten inte fungerar.
2.
Vrid Garmin nuvi 750 och slå på den igen om skärmen ser ut att frysas. Flytta strömknappen till höger som är märkt "Lock". Tryck ett finger på skärmen i 30 sekunder tills en visar kalibrering skärm. Följ instruktionerna på skärmen.
3.
Flytta Garmin Nuvi 750 från direkt solljus om GPS inte går att ladda. De tekniska gränserna för vilket batteri som används endast tillåter laddning mellan 32 och 113 grader. Kalla vintermorgnar gör också att enheten inte att ladda. Ta med den in över natten på vintern och ladda den i ett varmt rum.
4.
Se till att du befinner dig i täckningsområdet om du inte kan få trafikinformation. Kontrollera att du faktiskt har en trafikmottagare, kan det vara ett alternativ. Power trafiken mottagaren. Det måste vara ansluten till cigarettändaruttag.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en 2006 chevy fjärrstyrning fjärrkontroll
platta rostfria avgassystemet tips
Hur monterar jag en radar detektor utan sladden hänga ner?
hur man skär ett hål i din huva ett scoop
Keyless inträde instruktioner för en 2000 Silverado
Hur hittar jag en sändning kylare för en Ford C-6 automatisk växellåda?
fordon anpassning lagar för Florida
Lägga till en kontakt i en motorcykel batteri
hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2001 Hyundai Elantra
Sony bilstereo installationsinstruktioner