Rattler larminstruktioner

Rattler larminstruktioner

Den Rattler märke elektroniska billarm tillverkas av Regi Electronics. Detta system innehåller grundläggande larmfunktioner, en fjärrkontroll för-och frånkoppling, en dold betjänt switch och en piercing nödsituation siren. Den Rattler kan anslutas till strålkastarna på en bil och kan blinka dem under ett inbrott eller att ange status för systemet. En panik funktionen kan användarna också larm och blinka lamporna distans

Du behöver:. .
Bygel
Keyless entry fjärrkontroller.


1.
Använd fjärrkontrollen för att larma på och låsa dörrarna efter att fordonet är parkerat. Tryck och håll fjärrlåsmeddelandet knappen, märkt med hänglåset, för en sekund. Kontrollera att larmet är inkopplat genom att vänta för fordonet lampor att blinka och larmet för att kvittra.
2.
Disarm säkerhetssystemet innan han återvände till bilen och öppna några dörrar. Tryck och håll fjärrkontrollen upplåsningsknappen, vilket indikeras av en symbol låsa upp, för en sekund. Larmet kvittrar och ljusen fordonet blinkar två gånger för att visa att det är säkert att komma in.
3.
Bypass larmet manuellt om fjärrkontrollen är förlorat, eller om någon annan person såsom betjänt behöver åtkomst till fordon under beväpnad. Lås upp bilen dörrar som normalt. En lampa på instrumentpanelen blinkar, som visar att larmet fortfarande är aktivt. Inom femton sekunder, sätt i nyckeln och vrid av tändningen till läge "på". Tryck på dolda "Betjänad Program" knappen. Placeringen av denna switch varierar beroende på anläggningen. När betjänt trycks in, stannar ljus som blinkar och larmet avaktiveras.
4.
tysta larmet kvitter som används för att ange och frånkoppling i områden där detta buller orsakar en distraktion. Tryck på "AUX"-knappen på fjärrkontrollen omedelbart följt av antingen armen eller avväpna knappen. Armen eller avväpna kommando kommer fortfarande att sändas, men inget ljud kommer att göras. Använd "aux"-knappen varje gång kvitter måste tystas, eller systemets standard tillbaka till sin akustiska läge.
5.
Aktivera panik funktionen genom att trycka och hålla in låsknappen , som ligger på fjärrkontrollen, för en och en halv sekund. Detta utlöser larm och blinkar bilens ljus i trettio sekunder och kan vara bra att väcka uppmärksamhet i en nödsituation.


Relaterade artiklar


hur du delar vägen med motorcyklar
hur du beställer personliga registreringsskyltar
hur man programmerar knapparna Chrysler transponder
hur du gör din egen färg färg för ditt fordon
Hur tar jag bort en radio från en 1990 Lexus ls400?
hur du ställer klockan på en Pioneer Premier FH-p800bt
Hur installerar jag subwoofers i en 2004 Jeep Liberty?
vilka fordon behöver snökedjor
hur man tråd en bilradio
Hur väljer jag en cam för en Cheva 283?