Nissan bilstereo installationen

Nissan bilstereo installationen

Nissan fordon kommer med ett brett utbud av system fabrik stereo. Sentra ägare som tycker att behovet av att ersätta sina däck lager stereo kan välja att ha till uppgift att ta bort och ersätta deras stereo enheter utförs av en professionell bil ljudtekniker. En annan väg för stereo installationen skulle vara att installera den nya huvudenheten själv. Få den nödvändiga fronten och ledningar adaptrar sele för att ansluta nya eftermarknaden stereo till Nissans stereo ledningar och docka, och har installationen klar i väl under 1 timme. Förfarandena i denna artikel är specifika för Sentra, Pathfinder och Xterra. Medan det exakta förfarandet för olika modeller varierar något, de grundläggande principerna för installation är standard

Du behöver:.
Skiftnyckel
. Skruvmejsel.
Phillips-skruvmejsel.
Kabelstam adapter.
Installation ärmen.


1.
Lyft huven och koppla bort negativa batterikabeln från den negativa batteripolen. Lossa kabeln med skiftnyckel och lyft kabelns klämma från batteripolen. Flytta till insidan av fordonet.
2.
Bort den lilla panelen mellan fara och avfrostning växlar med en platt skruvmejsel eller kåpa borttagningsverktyget. Ta bort skruven bakom panelen med kryssmejsel. För andra Nissan fordon, inklusive Pathfinder och Xterra ta bort de två skruvarna under panelen som omger stereo församling att släppa instrumentbrädan.
3.
Tag i instrumentbrädan som omger stereo och kontrollerat klimat och ta bort den från instrumentpanelen hand. Koppla de två ledningarna kontakterna bakom de risk-och avfrostning switchar och ställa panelen åt sidan.
4.
Bort de två skruvarna på vardera sidan av Nissans stereo med Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo konsolen från Nissans instrumentpanelen och ta bort stereo ledningar och antennkabel kopplad till baksidan av enheten. Ta bort de två skruvarna på båda sidor av stereo och skjut stereo från fästet.
5.
In stereo installationen hylsan i Nissans stereo fäste. Byt de två skruvarna på båda sidor för att säkra ärmen inom fästet. Skjut nya stereo i stereon hylsan tills den låses på plats.
6.
Anslut Nissans stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningarna kontakterna kabelstammen adaptern i uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut ledningen antennkabeln i FM antennuttaget på baksidan av den nya enheten.
7.
Anslut ledningar kontakter för de risk-och avfrostningen växlar tillbaka in i uttagen på baksidan av kåpa. Skjut stereo församling i instrumentpanelen. Sätt tillbaka skruven mellan de två instrumentbrädan växlar. Placera liten panel över skruven (mellan avfrostning och fara knappar) och tryck ordentligt för att säkra tillbaka den på instrumentbrädan. Flytta till Nissans batteriet.
8.
Tillbaka negativa klämman batterikabeln på batteripolen. Ttighten kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Nissans huva.


Relaterade artiklar


corvette trekantig avgassystem tips
instruktioner för en ford fordon programmerbar garageportöppnaren
chevy truck marken effekter
hur man tråd en trailer mottagare för en 2000 Dodge Dakota
hur man programmerar en Mitsubishi fjärrkontroll
nummerskylt stilar
hur du tar bort den bakre högtalaren täcker på en 2005 Toyota Camry
hur koppla bort abs bromsar
Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
hur man målar ett insugningsrör