Hur ansluter jag Diablo rovdjur till en bärbar u7170?

Hur ansluter jag Diablo rovdjur till en bärbar u7170?

Den DiabloSport Predator U7170 är en flash-tuner som kan användas för att programmera processorn av ett fordon. Omprogrammering processorn kan öka effektiviteten hos fordonets motor, vilket i sin tur leder till prestandaförbättringar. Användningen av en tuner är speciellt effektivt med ett fordon som har haft eftermarknaden ändringar installerat. Den DiabloSport Predator U7170 kan anslutas till en dator, vilket låter dig ladda ner egna låtar och uppdatera den inbyggda programvaran för enheten

Du behöver:.
Seriell kabel.
AD /DC nätadapter.
Seriell kabel-till-USB-adapter (tillval).


1.
Anslut datorn och tunern genom att fästa ena änden av den seriella kabeln till varje enhet. Om din dator inte har en lättillgänglig seriell port, en seriell-till-USB-omvandlare kan användas. Om du använder en seriell-till-USB-omvandlare, bara att ansluta den fria änden av den seriella kabeln till omvandlaren och därefter den andra änden av omvandlaren i en ledig USB-port på datorn.
2.
Starta DiabloSport Downloader programmet som följer med tunern. Om du inte redan har installerat det här programmet måste du installera det genom att föra in skiva i enheten och att följa anvisningarna på skärmen. Standardplatsen för detta program genväg i Start-menyn.
3.
Anslut tuner till ett eluttag med hjälp av AC /DC nätadapter. Du kan också ansluta tuner till din bil med hjälp av en OBDII connecter. När tunern har ansluten och påslagen, tunern programvara du laddat i Steg 2 kommer att automatiskt upptäcka tunern efter en kort tid.


Relaterade artiklar


hur du ansluter kablarna till blinkers på trailer
olika typer av snökedjor
eskort radar detektor instruktioner
hur man gör avgaser tystare
Hur tar jag bort en alpin bilradion?
Hur installerar jag högtalarna i en 2001 Nissan Altima?
hur man gör en trälåda för din pickup
Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1995 kvicksilver sobel?
eftermarknaden delar lagar
subbasen tips