1992 Honda Prelude fjäderben bar installation

1992 Honda Prelude fjäderben bar installation

Ett fjäderben stag är en längd på styv metall som bultar till toppen på staget torn i motorrummet på vardera sidan av bilen. När ett fordon körs runt ett hörn, det svänger orsaka övre staget montera områden flex, vilket i sin tur gör att bilens styrning att känna sig mindre stabil och hanteringen att känna mindre exakt. En strut brace hängslen de två tornen fjäderbenet mot varandra och gör bilen mer exakt och kontrollerad. Installera en strut brace på en Honda Prelude är ett lätt jobb som bara tar några minuter.

Du behöver:
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Fjäderben stag.


1.
Park Preludium på en plan, jämn yta. Öppna huven. Leta reda på toppar av fjäderben tornen i motorrummet. Dessa kommer att placeras på höger och vänster sida av fordonet ovanför hjulen.
2.
Ta bort muttrarna som håller den övre stag monteras på plåt i övre fjäderben torn med ett uttag och en spärrfunktion eller en öppen nyckel. The Prelude har tre muttrar på varje sida. Lossa muttrarna på vardera sidan av bilen. Ställ nötterna åt sidan där de inte kommer att vara felplacerade.
3.
Skjut strut brace ner på fjäderbenet montera bultarna som sticker in i motorrummet. Staget stag bör sitter stadigt. Vissa hängslen är också justerbara. Om du har svårt montering av stag, och det är ställbart, lossa centrum justeringsmuttern så att du kan justera längden på stag tills den passar lätt över reglarna.
4.
Stäng huven långsamt att se till att det inte finns någon inblandning med undersidan av huven. Kontrollera att huven stängs hela vägen och inte ta kontakt med toppen av fjäderben stag.
5.
Öppna huven upp igen. Installera muttrar tillbaka på övre fjäderbenet montera dubbar. Muttrarna kommer dra ner på toppen av fjäderben stag för att hålla den på plats. Stäng huven.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?
hur man programmerar en 2007 Silverado Keyless fjärrkontroll
elektriska auto batterier metallkomponenter
vad är en front strut bar?
hur man installerar en amp i en 2000 Nissan Altima med lager huvudenhet
Hur tar jag bort en alpin bilradion?
hur man kan förbättra en BMW 128i
Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
hur man installerar airaid
hur du ansluter en förstärkare i en Cheva förorts banbrytande Yukon