infiniti i30 radio avlägsnande

infiniti i30 radio avlägsnande

Infiniti I30 är en medelstor fordon som tillverkas av Nissan. Infiniti är Nissans lyx namnskylt, liknande Toyotas Lexus varumärke. Ta bort I30: s radio att förbereda sig för en interiör översyn, till exempel bindestreck dissasembly, eller om du vill installera en ny CD-spelare i bilen. Med ett par hushåll verktyg tar det ca 15 minuter

Du behöver:. .
Tänger
Kåpa verktyg.
Phillips skruvmejsel.


1.
Park på en jämn yta. Flytta I30: s växelspaken i "N" och ställ in nödbromsen. Stäng av motorn. Öppna huven och lossa den negativa kabeln från batteriet med en tång.
2.
Peta längs kanten av luftningsventil panel (över radio) med en plast trim verktyg. Arbeta dig runt panelen tills den är fri från instrumentbrädan. Dra ut det. På baksidan ser du en anslutning för fara blottare. Koppla ur den
3
Bänd längs kanten av kåpa runt växelspaken grinden. . Arbeta dig runt tills panelen är avkopplad, och sedan lyfta upp den att ta bort det. Du ser två gyllene skruvar bakom den främre delen av panelen.
4.
Bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ta sedan bort de två skruvarna bakom luftventil panelen. Dra ut radion av instrumentbrädan. Det är ansluten till ventilen kontrollerna. Koppla de två selen på baksidan av radion.
5.
Ta bort de fyra skruvarna på vardera sidan av radion. Dessa håller radion till eldningsventilen. Skjut radion ur installationen.

Tips och varningar


 • Lämna inte I30 utan uppsikt medan fordonet är i friläge, även under tiden som nödbromsen är set.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar en jaguar X300 garageportöppnare
  hur du tar bort en 2006 Acura TL radio
  hur man programmerar om en 1996 chevy astro nyckelbricka
  hur man målar fälgar platta svart
  motorcyklar vs bilar för gas körsträcka
  Hur tar jag bort radion från en 1996 Altima?
  hur man målar bränsletankar
  hur man tråd en 4-kanals förstärkare till en huvudenhet
  Silverado avgassystem tips
  hur du ansluter en Sony XM-d400p5 amp till radio-och subs