hur man målar botten av insugsgrenröret

hur man målar botten av insugsgrenröret

Målning botten av insugningsröret på din bil kan skydda om från rost och att det ser mer attraktiva. Den nedre delen av insugningsröret utsätts för grime av vägen, vatten och lera. Detta gör att botten insugsgrenröret rost och så småningom börja läcka. Paint kommer att skydda den och förlänga livslängden på de många

Du behöver:.
Bromsdelar renare
. Vidhäftningsmedel.
Automotive sprayburk primer.
Automotive spray kan måla.
Automotive sprayburk klarlack måla.


1.
Täck botten av insugningsröret med bromsdelar renare. Spraya renare tills all smuts och uppbyggd tas bort från grenröret. Bromsdelarna renare verkar mycket snabbt att skära i fett och smuts-och avdunstar snabbt, så ingen torka eller skrubba är nödvändig.
2.
Spray en måttlig lager vidhäftningsmedel på undersidan av insugningsröret. Låt vidhäftningsmedel 30 minuter för att torka helt. Se till att täcka alla områden i många, med särskilt beaktande av de sprickor och är svåra att nå områden. Vidhäftningsmedel hjälper primer och färg fastnar på metallen och minskar peeling och sprickbildning i färgen.
3.
Applicera två tunna lager primer till botten av insugningsröret, väntar 15 minuter mellan varje lager. Håll kan 6 till 8 inches från ytan och spruta långsamt och jämnt. Primer fungerar som en barriär mellan metall och färg, vilket gör att färgen pälsen jämnare, och låter färgens färg för att se jämnare.
4.
Måla botten av insugsgrenröret med tre lager av bil färg, vilket gör 15 minuter mellan varje lager. Håll kan 6 till 8 inches från ytan när du sprayar. Flytta kan sakta, överlappande varje stöt något. Det är bättre att ha flera tunna skikt, snarare än färre tjocka lager, eftersom tjocka lager kan orsaka körs.
5.
Täck målade grenröret i två eller tre tunna lager av fordonskomponenter klarlack måla och med samma sprutteknik som används för besprutning färgen. Vänta 15 minuter mellan varje lager och en hel dag före hantering ned i insugningsröret efter sista skiktet appliceras. Klarlack måla skyddar färgen färgen från chips och sprickor.

Tips och varningar


 • Det bästa sättet att måla botten på insugningsröret är att helt ta bort den från bilen, men det kan göras samtidigt som installeras.
 • målar aldrig i ett slutet utrymme. Alltid spraya grundfärg och produkter måla på ett öppet och väl ventilerad plats.


 • Relaterade artiklar


  hur man tråd en amp i en Ford Focus
  Sony bilstereo installationsinstruktioner
  hur man installerar en bil förstärkare med en cigarettändare
  Hur installerar jag jeep högtalare?
  vad är skillnaden mellan en kompressor & en turbo?
  subwoofer amp krav
  hur man skär fjädrar för att sänka en bil
  hur man återställer ett larm Clifford
  Hur skapar jag trägolv i en last van?
  hur man programmerar fjärrkontrollen nyckeln till min ford lastbil