hur man installerar en bagagehylla som inte är fabriksinstallerade

hur man installerar en bagagehylla som inte är fabriksinstallerade

Kanske du inte har mer plats kvar i bilen med barn och husdjur men ändå ha för att dra massor av bagage. Bagageräcken lösa detta problem. Många fordon kommer med fabriksmonterad biltak. Om fordonet inte har en fabriksinstallerad takräcke, misströsta inte. Flera företag gör bagage och takräcken för nästan alla fabrikat och modell av bil tillgänglig i Nordamerika. Bagagehyllor finns i många stilar alltifrån "mussla"-en sluten plast skal som slussar ner till bilen-till stora metall galler som fäster bagage med bungee stubin till taket. Vad du än väljer kan vara, kan du installera en pakethållare på din bil

Du behöver:.
Pakethållare kit
. Pakethållare tillverkares installation verktyg eller nycklar Allen.


1.
Placera en av de fyra tornen, stöd strukturer som fäster vid kanten av bilen och stå upp vinkelrätt mot fordonets tak, på antingen den främre höger eller vänster sida av fordonets tak. Vrid tornet rynkor (en stor svart oval) hela vägen till vänster och skjut metallklämman på läppen. Vrid ovala hela vägen till höger tills klämman skärper på taket läppen, säkra tornet.
2.
Line de motsatta tornet upp i en rak linje på tak fordon och vrid rynkor till höger tills klämman låser tornet på taket. Upprepa detta med de två bakre tornen, hålla dem det föreskrivna avståndet från de främre tornen vilket anges i bagaget riktningar rackinstallation.
3.
Leta hålen på tornen där reglar är gängade. Thread en tvärslå, vinkelrätt mot fordonets tak, över en torn till den motsatta sidan tornet. Använd 5 mm insexnyckel eller satsens verktyg för att dra åt tvärbalken huset tills baren är fast och på plats. Trä den främre baren på samma sätt och dra åt.
4.
Placera pakethållare ovanpå reglar. Du kan ha nytta av att få någon att hjälpa till med detta, för att undvika risk för ryggskador. Montera stället för reglar med fästen i install kit. Många konsoler har stora svarta vingnöt att skärpa racket på plats. Placera på fästet i varje hörn på pakethållare och på en tvärslå och vrid vingmuttern så långt åt höger som möjligt tills fast och spänd.
5.
Skjut på pakethållare och tornen och kontrollera om ge eller rörelse. Om du märker någon rörelse, gå runt pakethållare och torn och skruva varje bifogad ytterligare tills rack är fast och statisk på taket av fordonet.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en FM-modulator?
hur man programmerar en fjärrkontroll dörren för en Ford Taurus bil
diy fyra poliga kablar verktyget släpvagn
Hur tar jag bort en stereo från en 1994 taurus?
Hur gör jag min BMW 530i ser sportig?
hur man installerar gatan strålkastare lyser strobe
hur du programmerar din saturn Keyless fjärrkontroll
instruktioner för Volvo XC90 navigationssystemet
hur man programmerar en transmitter för fjärrstyrning i en 1999 gmc
Honda tuning tips