hur man installerar efter platser marknaden bil

hur man installerar efter platser marknaden bil

Installera din egen eftermarknaden delar på din bil är inte bara ett utmärkt sätt att spara pengar, men också är ett sätt att lära känna din bil bättre. Eftermarknaden platser används främst för racing, men har också andra ändamål, t. ex. att minska vikten på din bil. Hela processen tar ungefär en timme om du har rätt delar och verktyg på plats

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel
. Ratchet-nyckel in.


1.
Ta spärr-nyckel med 5 /8 "eller 3 /4" adapter och börja skruva ur de fyra golvet bultar som fäster sitsen till golvet i bilen. Det finns två på framsidan och två bak. Kom ihåg att hålla bultarna som du behöver dem för nya platser. Ta bort båda sätena från bilen och hålla dem i närheten.
2.
Ta säten och hitta där bältet infästning skruvas på sätet. Det bör finnas en plastkåpa över den. Ta din skruvmejsel och ta bort plastlocket. När locket är av, hitta rätt storlek passar för din nyckel och ta av säkerhetsbältet bilagan. Håll det i närheten som du behöver för att sätta den på nya platser.
3.
Ta säkerhetsbältet bilagor du tog bort den gamla säten och lägg dem på nya platser med samma bult och nyckel du använde för att ta bort dem. De borde gå på smidigt, och sedan lägga plastskyddet tillbaka på med din skruvmejsel.
4.
Flytta nya platser på plats. Det är lättare att arbeta på en plats i taget så att du har plats i bilen att sitta eller knäböja i den andra stolens plats. Ta din nyckel och skruvar golvet och börja skruva nya platser till rum med samma fyra hål (två fram, två bak) som höll ditt lager platser. Se till att du skruvar i dem hårt eftersom de är de enda skruvarna som håller din plats till bilen.


Relaterade artiklar


information om dodge mygig stereon
felsökning av en Sony XM-zr604
transponder nyckel programinstruktionerna
Hur gör jag en Ford lastbil snabbare?
avgaser wrap förmåner
diy bilstereo anläggning för ett 1989 grand prix
hur man målar camaro bromsok
hur man uppgraderar en 1988 Jeep Cherokee’s radiator
hur du ställer in tiden på en JVC stereo
Hur installerar jag en rubrik på en blazer K5?