hur du tar bort stereon i en 1999 Dodge Ram

hur du tar bort stereon i en 1999 Dodge Ram

I 1999 Dodge Ram truck är utrustad med en AM /FM stereo med inbyggda CD-spelaren. Ram ägare som vill byta stereoanläggning med en eftermarknad däck eller göra reparationer eller tillägg till deras bilens stereoanläggning behöver först bort fabriken stereo. Du kan betala en eftermarknad bilstereo specialist för att göra detta, eller ta bort Ram stereo däck själv och spara kostnaden för arbetskraft

Du behöver:. .
10-mm nyckel
Kåpa borttagningsverktyget.
Tio-mm hylsa och köra.


1.
Drag huvan frigöringsspaken under instrumentbrädan på förarsidan av bilen. Flytta till fordonets front och öppna motorhuven. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med nyckeln. Ta bort kabelns klämma från batteriet terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av bilen.
2.
Placera trim verktygsstativ borttagning i globlinjen på toppen av de viktigaste instrumentbrädan och bänd panelen från instrumentbrädan. Nå din hand i öppningen och dra panelen från instrumentbrädan. Arbeta händerna i ytterkanten av panelen tills den är fri från instrumentbrädan.
3.
Bort båda av 10-mm bultar som håller fast stereon i Ram's stereo fäste med uttaget och köra. Skjut stereo från instrumentpanelen stereo Dock tills ledningarna anslutningen i baksidan av enheten kan nås för hand.
4.
Koppla de två kontakterna stereo ledningar från baksidan av truckens stereo däck. Koppla bort bly antennkabeln från antennuttaget i det nedre vänstra hörnet av stereo för att slutföra borttagningen.


Relaterade artiklar


hur du installerar en subwoofer i en 2004 Honda Pilot
hur man programmerar en ny nyckel toyota corolla
hur man programmerar fordonsindustrin transponder nycklar
hur du ansluter en bil att ladda en husbil batteri
hur en färg system för en racerbil
det bästa sättet att köra två batterier för en bil amp
hur du tar bort stereon i en 1999 Dodge Ram
hur man byter en 2000 stereo honda
hur du ansluter en iPod till en Clarion vrx775vd
hur du lägger till aux till en cd-spelare