hur du tar bort radion från en 1988 honda

hur du tar bort radion från en 1988 honda

Ägare av 1988 års Honda Accord som vill uppgradera till en nyare stereoanläggning behöver först ta bort deras gamla radio från Hondas instrumentbräda stereo docka. Välj en eftermarknad bil ljudtekniker att klara uppgiften, eller ta bort radion själv för en bråkdel av kostnaden

Du behöver:.
10-mm nyckel
Tio-mm hylsa.
Ratchet.
Phillips-skruvmejsel.


1.
Lyft Accords huva och koppla bort negativa klämma batterikabeln från den negativa batteripolen. Kabeln är svart och ansluter den negativa batteripolen till ramen av Honda för att grundstötningen det elektriska systemet. Lossa kabelns klämma med nyckeln och lyft den rakt från batteriet terminalen leda post. Ställ kabeln åt sidan. Flytta till insidan av Accord.
2.
Bort de två skruvarna bulten från sidorna av den grå rutan under mitten av instrumentbrädan med en 10-mm kontakt och spärrfunktion. Låt rutan för att sjunka till golvet, ur vägen för stereo-borttagning.
3.
Bort de två skruvarna från stereon fästet. Skruvarna är placerade under instrumentbrädan och kan tas bort med en kryssmejsel.
4.
Ta ansikte av fabriken stereon och dra den direkt från Hondas instrumentbräda. Koppla stereon ledningar och antennkabel kopplad till baksidan av fabriken huvudenheten.


Relaterade artiklar


hur man målar bilstrålkastare
sätt att öka hästkrafter på en Silverado 1500
hur man kan förbättra en bils ljudsystem
knep för att öka hk i en ’95 Honda Civic
hur man bygger en kil rutor subwoofer
hemlagad luftintag för motorcyklar
Hur gör jag min BMW 530i ser sportig?
hur man ställer en HomeLink i en 2006 Lexus IS 250
bil hjul specifikationer
Hur tar jag bort stereon på en 2001 ford focus?