hur du installerar en GPS-system i en bil

hur du installerar en GPS-system i en bil

GPS-system är standard i många nya bilar. Ett GPS-system kommunicerar med satelliter för att ge anvisningar genom okända platser. Däremot kommer äldre fordon inte med GPS, och många förare köpa eftermarknadssystem för deras fordon. Installera ett GPS-system i bilen kan öka sitt mervärde och bidra till att resa en mycket mer njutbar upplevelse

Du behöver:.
Plast spackelspade
Platta och Phillips skruvmejsel set.
Wrench set.
GPS-systemet.


1.
Slip kanten av en plast spackel under kanten på radion ansiktet och lyft plasthuset av. De flesta eftermarknaden GPS-system innehåller en radio eller CD-spelare för att ersätta den gamla stereon.
2.
Lossa bultarna på vänster och höger sida av stereon och dra försiktigt ur instrumentpanelen . Koppla ur anslutningarna på baksidan av stereon och skruva bort fästet på varje sida.
3.
Anslut monteringsfästet från stereo till sidorna av GPS-systemet. Om du har köpt rätt GPS-enhet för märke och modell på din bil, kommer fästet fästa med endast en skruvmejsel.
4.
Anslut kablarna på baksidan av GPS system och skjut tillbaka enheten i instrumentpanelen. De hamnar på baksidan av enheten kommer att vara färgkodade för att motsvara med rätt tråd pluggar, så det finns ingen förvirring när enheten ansluts.
5.
Säkra GPS-enheten genom att sätta in skruvar tillbaka in i fästet och dra åt dem med nyckel. Sätt tillbaka plastskyddet över ansiktet av enheten och tryck ner den tills plasthållare klickar på plats. Slå fordonet på och följ instruktionerna på skärmen för att programmera din nya GPS-system.

Tips och varningar


 • Läs igenom bruksanvisningen noga om du har några frågor . GPS-enheter är oftast lätta att installera, men du kan hänvisa till Installationsanvisningar Om du stöter på några problem.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer en 2002 fly avlägsen förrätt
  hur man kan jämföra TomTom GPS-enheter
  Lägga till en transponder nyckel till en F-150
  det bästa sättet att köra två batterier för en bil amp
  motorvärmare tips
  hur man bogsera en pop-up med en Ford freestyle
  hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 2000 mustang
  hur man sätter emblem på huv
  hur du tar bort dörrpaneler på en 1996 GMC Sonoma
  hur man berättar skillnaden mellan olika typer av fälgar