chevy fluga avgaser tips

chevy fluga avgaser tips

Chevrolet logotyp är ofta som en "fluga" med bil entusiaster. För Chevy älskare som vill annonsera sin stolthet med andra bilister, finns det fluga avgas tips finns på eftermarknaden. En fluga slutrör antingen kan formas för att bilda en Chevrolet logotyp eller kan ha Chevy logotypen etsat i metallen.

Chevy Logo-formad Tips

StylinTrucks. com. erbjuder en eftermarknad anpassade delar och tillbehör till återförsäljare, Chevy älskare ett slutrör med ett uttag som är formad för att bilda Chevrolet logo. Spetsen är av stål och finns i två olika storlekar med ett inlopp som är rund för att passa en vanlig avgasröret. De större och medelstora slutrör har en ingång som passar avgasrör upp till 3-1/4 inches i diameter och är 9 inches lång. Den mindre spetsen passar bilar och lastbilar med avgasrör på upp till 2-1/8 inches i diameter. Den totala rörlängden är 7 inches lång. Dessa två storlekar täcker de flesta Chevrolet-märke bilar och lastbilar. De tips är förkromade.

Chevy Etsad Tips

Andra Chevrolet-inspirerade avgaser tips användning prägling eller etsning av fluga logotyp märke på utsidan av spetsen. Dessa logotyp tips finns i en mängd olika stilar. Både runda och fyrkantiga tips är vanliga motiv finns med Chevy logotypen. Logo avgassystem tips finns från många utomstående delar distributörer eller OEM-tillverkaren, vilket i detta fall är General Motors. Eftermarknaden-märkta avgassystem tips kan köpas direkt från GM via bolagets hemsida.

Slutrör Installation

Mest Chevy avgassystem tips, bland annat formade logotypen tips, finns i en bolt-on stil. Bolt-on tips glida över befintliga avgasröret och använda en klämma eller dra fast bult att fästa dem till fordonet. Ett fordon ägare med gemensamt hushåll verktyg, såsom en skiftnyckel och skruvmejsel, kan vanligtvis installera bolt-on tips. Svets-tips bör alltid installeras av en fackman.


Relaterade artiklar


monteringsanvisningar en tunga kylare transmissionsolja
om svanhals missöden för dummies
hur man målar en auto pärlemorskimrande
hur du tar bort ventilera visir
hur man programmerar en Keyless post för en Ford Taurus
hur man programmerar en jaguar X300 garageportöppnare
hur man programmerar en tändningsnyckel
hur man byter en bilstereo för en 1997 Dodge Intrepid
gör det själv herculiner liner flaket
hur man installerar prestandahöjande chip