Plymouth Duster alternativ

Plymouth Duster alternativ

Den Plymouth Duster tillverkades från slutet av 60-talet till mitten av 70-talet. Den Duster härrör från en tidigare modell som tillverkas av Plymouth, den tappre, och fyllde ett hål i Plymouth linje med gav en liten, sportig kroppsbyggnad. Den Duster har haft fortsatt sedan avskaffas efter 1976. Den Duster kom med flera valfria funktioner.

Motorer

Duster hade höga hästkrafter för ett fordon sin storlek. 1970 och ྃ, kan kunderna välja mellan fyra motorer. Från 1970 Optionerna en 198 I6 med 125 hästkrafter, ett 225 I6 med 145 hk, en V8 318 med 230 hk och en 340 V8 med 275 hk. Alla modeller från 1970-1976 innehöll minst tre motoralternativ.

Servostyrning och Power Brakes

Duster kom inte med servostyrning eller makt bromsar. Dessa var valfria funktioner, men nästan alla som köpte en Duster lagt dem.

Skivbromsar

En annan tidig alternativ för Plymouth Dusters var skivbromsar, när en nyare fordon funktion. Men på 8-cylindrig motor modeller av Duster kom skivbromsar fram standarden. Trumbromsar användes på baksidan. Senare modeller hade skivbromsar standard, men 6-cylindriga Dusters höll dem frivilligt.

Varvräknare

Plymouth Duster kom med full instrumentering standard, men ett alternativ var en varvräknare som mäter varvtal av fordonets motorer.

Transmission

Vissa modeller på Duster linje tillhandahålla överföring alternativ. Den "dammvippa", en typ av Duster släpptes sent i linjens springa, kom med en tre-växlad automatisk eller fyrväxlad överväxel manuell växellåda.

dammvippa

dammvippa hade en hel del kosmetiska alternativ, bland annat en vinyl topp, säten hink med en konsol och golv auto shifter, och full mattor. Dessutom skulle det dammvippa komma med stiliserade rally hjul.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en cd-spelare i en 2004 Chevrolet Colorado?
hur man programmerar transponder nycklar för en Grand Prix
hur man bygger ett rack cykeln tak
hur man skär ett hål i din huva ett scoop
Hur man monterar en dragkrok
installera en Sony CD-växlare
hur man bygger en billig dragracing 302 Ford Motor
hur du lägger till en iPod-uttag till nuvarande Ford Auto stereo
vad är ziebart rostskydd?
PT Cruiser: stereo borttagning