Hur installerar jag speglar auto sideview?

Hur installerar jag speglar auto sideview?

De flesta av senare modell inhemska och importera bilar och lastbilar använder mycket likartade sideview speglar. Detta gör metoden för att ersätta dem nästan identisk över märken och modeller. Processen för att ersätta drift i Södra ishavet speglar kräver endast grundläggande handverktyg och en minimal investering i tid. Denna uppgift kräver inte en fördjupad kunskap om bilreparationer. Slutföra denna uppgift själv är ett bra sätt att spara pengar eftersom du kan undvika att ta bilen till återförsäljare för reparation

Du behöver:.
Hylsnyckelsats


1. .
Öppna dörren på fordonet och rulla ner fönstret. Placera dig själv mellan dörren och sätet av fordonet. Denna position kan du ta bort muttrarna som håller fast spegeln på insidan av dörren och håll spegeln sitter på utsidan av dörren.
2.
Leta luckan som döljer monteringsmuttrarna och spegeln kabelstammen (om din bil så är utrustad. ) Spegeln fäster på utsidan av dörren, direkt framför sidorutan. Locket ligger innanför dörren, mittemot spegeln. Locket fäster plasten dörrpanelen. För att ta bort locket, dra på den med fingret tills det dyker upp dörrpanelen. Inga verktyg behövs.
3.
Leta ledningsnätet för spegeln och koppla loss kontakten kabelnätet. Vanligtvis har kopplingen en liten plastfliken i mitten som fungerar som ett lås. Lyft upp på fliken och separera de två ändarna av kontakten. Om din speglar inte drivs, hoppa över detta steg.
4.
Leta upp de tre muttrarna som var gömd bakom luckan. Muttrarna är säkrade till tre gängade inlägg gjutna i spegeln bostäder. Ta bort muttrarna med en hylsa och spärrskaft. Var noga med att inte släppa muttrarna innanför dörren. Om du släpper en innanför dörren, måste du ta bort hela dörrpanelen för att nå muttern. Se till att du håller spegeln med ena handen medan du tar bort den sista muttern. Detta håller spegeln från att falla ut genom dörren.
5.
Dra försiktigt spegeln ut genom dörren. Den gängade inlägg kan fastna på hålen i dörrens plåt och chip färgen. Skjut dubbar av den nya spegeln genom dörren. Håll spegeln på plats och tråd muttrarna på den gängade inlägg med fingrarna. Dra åt muttrarna med uttaget.
6.
Anslut ledningsnätet genom att trycka de två kontakterna tillsammans. Om selen har en låsflik, se till att du trycker ner den. Detta förhindrar att selen faller isär i framtiden.
7.
Sätt tillbaka locket på dörrpanelen och tryck den på plats med händerna.

Tips och varningar


 • ersätter speglarna kan erhållas från bilaffärer som säljer märket på din bil. Många auto del butiker kan även beställa ersättning speglar för dig.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en kort växelreglaget i en Honda
  hur man programmerar fjärrkontrollen inresa från 1995 Nissan Pathfinder
  hur du lägger till en iPod-uttag till nuvarande Ford Auto stereo
  hur färga auto platser
  hur man använder en super chip i en bil
  hur man byter Extraljus med gula lampor dimljus
  hur du installerar en radio i ett 95 utforskare
  Tips på att köpa bil däck
  Cadillac nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
  Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1992 Volkswagen Passat?