Hur ansluter jag en diablosport rovdjur till en bärbar dator?

Hur ansluter jag en diablosport rovdjur till en bärbar dator?

Det DiabloSport Predator är en handhållen tuner som kan ansluta till din bil och modifiera bilens CPU-inställningar. Ändra dessa inställningar kan förbättra det totala resultatet av bilen genom att öka hästkrafter och bränsleeffektivitet, och kan också hjälpa bilen känna igen och använda eftermarknad ändringar. Den DiabloSport Predator har också möjlighet att ansluta till en dator, där du kan ställa in eller hämta anpassade melodier, samt att uppdatera firmware tunern

Du behöver:.
Seriell kabel
. AD /DC nätadapter.
Seriell kabel till USB-adapter (tillval).


1.
Anslut DiabloSport Predator till din dator genom att ansluta ena änden av den seriella kabeln till tunern och den andra änden av den seriella kabeln till en seriell port på datorn. Om du använder en USB-adapter, den andra änden av den seriella porten på adaptern, anslut sedan den fria änden av USB-kabeln till en av datorns USB-slots.
2.

Öppna "DiabloSport Downloader" program. Detta program ingår i TV-mottagaren och kan även laddas ned och installeras gratis från DiabloSport webbplats. Standardplatsen för genvägen till detta program ligger inom "Start"-menyn.
3.
Anslut DiabloSport Predator till ett vägguttag med hjälp av AC /DC nätadapter. När tunern har anslutits till datorn och påslagen, kommer mjukvaran automatiskt igen tunern efter en kort lastning period.


Relaterade artiklar


hur man byter dimljus på en mazda 6
hur man bifoga en DVD-spelare till ett nackstöd
hur man programmerar en 2000 ford focus nyckel
Hur installerar jag en stereo i en 2003 banbrytande?
hur man uppgraderar en bilstereo
rostfria avgassystem tips
Hur återställer jag en kaliber K40?
ledde ljuddämpare tips
Hur tar jag bort en Stickat CD från en Kia Sportage?
jeep CB radioanläggning