Hur ansluter jag en Diablo rovdjur till en bärbar dator?

Hur ansluter jag en Diablo rovdjur till en bärbar dator?

Diablo Predator, officiellt känd som Diablo Sport Predator är en handburen, flash-baserad tuning enhet för prestanda fordon. Det kan användas för att anpassa bilens CPU, vilket i sin tur kan öka hästkrafter och bränsleeffektivitet, och optimera de fördelar som uppnåtts från eftermarknaden ändringar och högoktanigt bränsle. Diablo Predator kan även anslutas till en dator för att skapa och ladda ner egna melodier till ditt fordon, samt att uppdatera själva enheten

Du behöver:.
Seriell kabel.
AD /DC nätadapter.
Seriell kabel till USB-adapter (tillval).


1.
Fysiskt anslutit Diablo Sport Predator till datorn via den seriella kabeln. Om du använder en seriell kabel till USB-adapter, anslut ena änden av den seriella kabeln till Diablo Sport Predator och den andra änden till USB-adaptern och anslut sedan den fria änden av USB-adaptern till en ledig USB-port på datorn.
2.
Kör "Diablo Sport Downloader" programmet genom att klicka på programmet genvägen. Som standard Genvägen finns inom Start-menyn.
3.
Anslut Diablo Sport Predator till ett vägguttag med hjälp av AC /DC nätadapter. Observera att Diablo Sport Predator också kan dra ström från bilen med hjälp av en OBDII kontakt, men det kräver din bil och din dator att vara lokaliserade nära varandra. Helt enkelt vänta på att programvaran för att komplettera inställningsproceduren och erkänna Diablo Sport Predator.


Relaterade artiklar


Hur ändrar jag det platser på en 1983 BMW?
hur man målar beklädnad på en lavin
sida exit avgassystem tips
instruktioner för installation mustang halo strålkastare
hur färga auto platser
Hur gör jag programmerar om en 1999 Pontiac Grand Am bil fjärrkontroll?
hur man bygger en egen lastbil
hur man gör en 99 Honda Civic ex snabbare
hur man programmerar en GMC Yukon avlägsen förrätt
däck kedjetyper