Hur anpassar jag en luras ut bilen?

Hur anpassar jag en luras ut bilen?

Det finns ett brett utbud av eftermarknaden modifieringar som kan göras för att anpassa din bil. När du går utöver normala lager uppgraderingar för att göra din bil mer estetiskt tilltalande eller ändra vissa aspekter för mer avancerad funktionalitet, är det ofta kallas "lura ut" bilen. Genom några enkla ändringar kan du förvandla nästan utseendet och känslan av ditt fordon
1.
Lura ut strålkastarna och bakljus med tonade ljus täcker. De flesta strålkastare och bakljus täcker kan enkelt fästas över beståndet ljus och låst på plats. De kan också lätt tas bort för rengöring. Svans och strålkastare täcker accentuera temat för din bil. Till exempel, om ditt fordon är helt svart, kan du enkelt öka effekten genom att lägga tonade lampkupor att vara trogna färgschemat.
2.
Ändra fälgar. Även byta fälgar för att bättre matcha färgschemat i din bil kan vara dyr, det finns flera billiga metoder för att anpassa hjulen utan att bryta banken. Många amerikanska muskel bil hjul kommit anpassade krom. Om dina fälgar är krom och du vill ha svart, eller någon annan färg RIM, måste du fila ner plåten och sprayfärg över den. En annan vanlig anpassning är att ändra däck och fälgar så att bakhjulen är större än de främre, eller i händelse av en SUV, alla fyra däcken är stora och aggressiva för off-road resor.
3.
Sänk suspension av ditt fordon. Detta kommer att lägga till den sportiga utseendet på bilen. Det kommer också att sänka bilens tyngdpunkt (förbättra sin hantering av resurser runt trånga hörn), vilket möjliggör en jämnare och mjuk gång.
4.
Lägga till en grund effekter kit. Online webbplatser som R R Racing och Andy's Auto Sports har ett urval av marken effekter, gjord speciellt för de fordon som du väljer. Marken effekter ändringar innebär tillägg av en frontspoiler eller en Ram Air huv att öka hästkrafter och ytterligare luftflöde till motorn. Ground effekter också förbättra aerodynamiken på fordonet.
5.
Installera tonade fönster lameller eller fönster skopor ovanpå ryggen fönster. Många sportbilar är byggda beståndet med små triangulära fönster på vänster och höger bakre sidorutor passagerare. När dessa fönster är täckta med fönster lameller eller skopor, visas interiörer i bilar bevakas från insidan, medan utsidan ser mer aggressiv.
6.
Installera en prestanda chip. En föreställning chip är en ändring som kan installeras via instrumentbrädan för att ansluta till bilens datorsystem. Det förstärker hästkrafter och vridmoment på fordonet och ökar accelerationen. När du har installerat en föreställning chip, kommer du att märka bilen har bättre gasrespons och effektivare gas körsträcka.


Relaterade artiklar


hur man målar bränsletankar
sätt att öka hästkrafter på en Silverado 1500
hur man tråd en cigarettändare adapter
Hur fixar jag en radioantenn på en Chevrolet Trailblazer?
uhaul bogsera dolly instruktioner
hur matcha subs till ampere
däck kedjetyper
installationsanvisningarna för en svart änka takräcke
hur man installerar en amp i en 2000 Nissan Altima med lager huvudenhet
Hur installerar jag en radio i ett 2008 Tahoe?