stänkskydd Monteringsanvisning för jeepar

stänkskydd Monteringsanvisning för jeepar

Ett stänkskydd är ett flexibelt, platt enhet som monteras precis bakom däcket och håller lera, stänk och stenar från att sparkas upp på kroppen och undersidan av fordonet. Stänkskydd hjälper också skydda vindskydd av fordon som får följa dig genom att förhindra din aggressiva, off-road däck från att plocka upp stenar och andra faror väg och skicka dem flyger genom luften. Sturdy stänkskydd är en nödvändighet för din Jeep om du vill skydda din bil och de andra bakom dig från skador.

Du behöver:
Jeep kit stänkskydd
. Filtpenna.
9/32-inch borr.
Borrmaskin.
Hylsnyckelsats.
Spärrnyckel.
Bänk skruvstäd.
Bänd verktyg.


1.
Rengör någon lera eller smuts från sidobalkarna direkt bakom ratten som du kommer att montera stänkskydd.
2.
Sätt stänkskydd galgen, som är monterad på toppen av stänkskydd, i mottagaren fästet. Håll konsolen på ramen järnväg direkt bakom ratten som du vill montera stänkskydd. Försäkra det finns tillräckligt med utrymme mellan stänkskydd och däcket så att de inte vidrör varandra. Skjut fästet på ramen järnvägen för att uppnå önskad monteringsplats.
3.
Markera bildruta genom monteringshålen på mottagaren fästet med tuschpenna. Sänk stänkskydd församling till marken. Försäkra finns ingen broms eller bränsleledningar direkt bakom ramen tåg där du har gjort markeringarna.
4.
In en 9/32-inch borr i en borrmaskin och borra helt genom ramen på märken i steget ovan.
5.
Skjut stänkskydd galge ur mottagaren fästet. Håll konsolen på ramen järnväg och linje upp monteringshålen att hålen du borrat i steget ovan. Fäst konsolen vid ramen med 5/16-tums skruvar, brickor och låsmuttrar åt med en hylsa och spärrskaft.
6.
Sätt stänkskydd galge i mottagaren fästet. Undersök stänkskydd för att se till att den nivån. Ta bort stänkskydd och mottagaren fästet om stänkskydd är inte nivån. Placera mottagaren fästet i ett skruvstäd och böj fästet med en bända verktyg i den riktning som behövs för att göra den nivå som stänkskydd med marken.
7.
Installera receivern fästet till ramens igen med samma hårdvara. Sätt stänkskydd galge i mottagaren fästet. Fäst hängaren på fästet med PIN-kod med stänkskydd kit.


Relaterade artiklar


Thule lasthållare monteringsanvisning
hur du ansluter en stereo förstärkare för din lastbil
hur du hittar den aux på en kenwood bilstereo
Hur tar jag bort ett fabrik radio i en 2002 Subaru WRX?
hur man programmerar Tahoe fjärrstyrning
hur du tar bort en Volvo XC90 bilstereo
hur man programmerar en transmitter för fjärrstyrning i en 1999 gmc
hur du ansluter hella 500 ljus
Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
bruksanvisningar för en Kenwood KDC-3024 bilradion