rektangulära avgasrör tips

rektangulära avgasrör tips

Även avgassystem tips faktiskt inte öka prestandan av ett fordon, de lägger ut som en premie prestanda avgassystem. Rektangulär avgassystem tips ta som ser ett steg längre med tillägg av en unik design funktionen. Den faktiska formen av ett rektangulärt slutrör beror på tillverkaren. Några tips är verkligen rektangulärt (med spetsiga hörn), och andra är rundade.

Gibson Rektangulär Tips

Gibson Performance Exhaust producerar fyra olika varianter av rektangulära avgassystem tips. Företaget tillverkar en regelbunden rektangel spets i 2,5 och 3 tum storlekar inlopp, en rektangulär snedstreck spets i 2,5, 2,75 och 3 tums inlopp diametrar, en sport spets i 2 och 2,5 tums diameter inlopp och en låga etsat sport i en 2,5 tums inloppsdiameter . Den regelbundet och slash cut avgassystem tips är rektangel med rundade kanter och tips idrott har kraftigt spetsiga kanter. Alla tips enkelt installera genom att klämma över det befintliga röret med en åtstramning bult.

Vibrant Performance Tips

Vibrant Prestanda producerar en typ av rektangulära slutrör, det "Camaro" stil. Denna stil är en lång och mager rektangel med kraftigt spetsiga kanter. Tips är 7,75 inches lång med knappt 2 inches bred, med en total rörlängd på 9,5 inches. Det livliga tips finns i 2,25 och 2,5 tums inlopp diameter. Ursprungligen konstruerad för användning på en Chevrolet Camaro, kan tips installeras på alla fordon med en matchande inloppsdiameter.

Magnaflow Tips

Magnaflow Avgassystem Produkter producerar en rektangulär, 20-graders vinkel skära slutrör som passar en 2,25 tums diameter avgasröret. Tipset är enkel vägg och har rundade kanter. Tillverkad av rostfritt stål, hävdar företaget att dess spets kommer att pågå upp till fem gånger längre än en kromad spets. Den Magnaflow tips är en svets-spets, så det kräver professionell installation. Den totala längden på toppen är 7,5 inches.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en VW skåpbil
Inaktivera gps OnStar
Hur får jag mer kraft ur en Cheva 454?
hur man målar trumbromsar
hur man installerar en spacer spiralfjäder på framsidan sänkningsfjädrar
hur man programmerar 2002 Hyundai Sonata fjärrstyrning
diy bil ljudinstallation
halvmassivdäck vs däck
Felsökning navigationssystem
Hur gör jag programmera min bil fjärrkontroll?