hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2001 Hyundai Elantra

hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2001 Hyundai Elantra

Hyundai Elantra är en sydkoreansk kompakt bil som har varit i produktion i USA sedan 1991 års modell. Elantras tillverkade mellan 2000 och 2006 anses vara den tredje generationen av Hyundai Elantra. I 2001 Hyundai Elantra kan du programmera fjärrstyrning fjärrkontroller att låsa och låsa upp bilen. Den Keyless inträde fjärrkontrollen programplaneringen för Hyundai Elantra är omfattande och kräver att du tar bort bilens streck fascia. Ändå kan hela programplaneringen fyllas i på en timme eller två.

Du behöver:
Philips skruvmejsel
. Optisk och medelstora skruvmejsel.
Ficklampa.
Keyless entry fjärrkontroller.


1.
Aska ur magasinet och använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna bakom det. Hitta och ta bort de två skruvarna ovanför bilens spårvidd kluster. Gå runt kanterna på instrumentbrädan ramp med en skruvmejsel för att lossa plastflikarna som håller den på plats. Med kanterna fria, nå bakom instrumentbrädan fascia att koppla selen kontakterna. Sänk rattstången så långt det går och ta försiktigt bort instrumentbrädan fascia, som instrumentbrädan fascia åt sidan tills fjärrstyrning fjärrprogrammering är klar
2
Ta bort klimatkontroll. . kluster och kabelstammen genom att ta bort de fyra skruvarna som håller dessa komponenter på plats. Ställ borttagna komponenter och skruvar åt sidan.
3.
Använd en ficklampa för att belysa exponerade instrumentbrädan komponenter. Håll utkik efter små ETACS enheten, notera att enheten är märkt med ett litet klistermärke som är märkt "Off" och "Set. "Ta bort etiketten för att komma åt de infällda inställningsknappen.
4.
Flip de infällda inställningsknappen till" Set "-läge med en optisk storlek skruvmejsel. Tryck på" Lås "eller "Lås upp" knappen på fjärrstyrning fjärrkontrollen för att synkronisera det till din 2001 Hyundai Elantra. Flip fördjupningen inställningen växlar tillbaka till "Off" efter fjärrstyrning fjärrkontroll har programmerats.
5.

Byt klimatkontroll klustret och sladdarna, sätt tillbaka det borttagna skruvarna och dra åt dem. Rikta in plastflikarna på kanterna av instrumentbrädan ramp med kanter som utsätts dash komponenter. Tryck försiktigt på fascian för att börja engagera plastflikarna att låsa dash fascian på plats. Sätt tillbaka och dra åt bort askhylla och mäta skruvar kluster. Ersätta askfat

tips och varningar


 • Upprepa steg 4 för att programmera en ytterligare fjärrstyrning fjärrkontrollen för att din 2001 Hyundai Elantra.
 • Alla fjärrstyrning fjärrkontroller för dina 2001 Hyundai Elantra måste programmeras på samma gång. Fordonet kan stödja upp till två fjärrstyrning fjärrkontroller. För att lägga till en tredje fjärrstyrning fjärrkontrollen till din 2001 Hyundai Elantra, kontakta din lokala Hyundai återförsäljare eller servicecenter.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar en 2000 chevy blazer fjärrkontroll
  Hur tar jag bort tillverkarens radio från en 2005 chevy banbrytande?
  hur man programmerar transponder nycklar för en Grand Prix
  hur du ändrar galler på en 1998 m3
  hur man byter radion i en 2001 volvo s80
  hur man programmerar en transmitter för fjärrstyrning i en 1999 gmc
  hur du ansluter en stereo förstärkare för din lastbil
  subbasen tips
  vad är en suspension hiss?
  hur man kan kontrollera en bult mönster