hur man lyfter din flaket

hur man lyfter din flaket

Ett fordon är bara så bra som dess däck, varför lastbil entusiaster av många ilks vilja installera högre och bredare däck. Även flesta lastbil byggare kommer att installera en hel kropp hiss att göra plats för även stora främre och bakre däck kan de som äger tvåhjulsdrift lastbilar behöver inte större däck i fronten. En upphöjd bädd kan ha vissa aerodynamiska fördelar också, särskilt för att dra och väg åkare. Den högre säng ger utrymme för högre däck medan sätta insynsskydd närmare till lastbilens tak-line för att minska luftmotståndet i hög hastighet.

Du behöver:
Hacksaw
. Metriska och standardhylsor, full uppsättning.
Body Lift kit för säng inklusive säng distanser och längre bultar.
Domkraft.
24-tums bit 2-gånger-4-tums timmer.
Assistant.
Metallrör med en yttre diameter som matchar din bränsle rörets innerdiameter.
Två slangklämmor.
Momentnyckel.


1.
Skära igenom en rak del av din gummi bränsle slangen.
2.
Lossa din passagerare -side säng bultar så långt de kommer att gå utan att falla ut, men ta inte bort dem. Ta bort förarsidan säng bultar.
3.
Skjut din domkraft under främre sidan av sängen så nära hjulet väl som möjligt. Wedge din 2-genom-4 i mellan Jack's lyft pad och sängen golvet precis framför hjulet också.
4.
Håll 2-gånger-4 på plats när du ansöker tryck till uttaget, öka långsamt sängen bort av ramen med cirka sex inches. Om du har en ljus säng och en stark assistent du kanske inte behöver använda ett jack alls, bara din assistent lyfta sängen och håller det medan du installerar distanser och skruvar.
5.
Sätt ditt kit har distanser över monteringshålen i ramen installerar några brickor och längre bultar som ingår i ditt kit. Utgå från centrum fästen nära ratten väl och installera distanserna och bultar ett i taget tills alla är i. Dra inte åt bultarna ännu.
6.
Avlägsna jack från förarens sida, sätt den under passagerarsidan och upprepa steg 3 till 5 på den sidan.
7.
Klipp dig metallrör till längden på din distanser plus tre inches. Skjut en slangklämma varje över din bränsle-filler är avsnitt gummislang. Slip ena änden av metallrörets i gummislang avsnittet kommer ut ur din bensintank, och den andra till gummislang avsnittet ansluten till din bränsle-filler dörr. Dra åt slangklämmorna.
8.
Har din assistent hjälper dig att justera sängens ställning så att det ställer upp rakt med resten av bilen kroppen. Dra åt alla dina bultar till satsen tillverkarens rekommenderade moment specifikationer. Detta bör vara någonstans i närheten av 30-till 50-fots lbs.

tips och varningar


 • Du kanske vill överväga att antingen köpa eller göra en uppsättning över stöd distanser att spänna avståndet från en ram-skena till den andra under din säng golvet. Lägga till en uppsättning av tvärbalkar nu hjälper till att hålla sängen från hängande när du drag saker som grus, sand eller säckar med cement.


 • Relaterade artiklar


  Fakta om diesel RAM-luftintag
  hur man spelar Pandora via en bilstereo
  hur man installerar en CD-spelare i en 1993 Lexus
  hur man installerar en eftermarknad radio i ett 1996 Volvo 850
  hur man ställer in en bil förstärkare
  Hur tar jag bort radion från en 1996 Altima?
  hur du tar bort radio lavin
  hur man installerar en mesh grill
  hur man tråd en Blaupunkt bilstereo
  hur du tar bort en Citroen Saxo radio bil