hur man installerar brädorna på en Harley

hur man installerar brädorna på en Harley

Liksom de flesta delar och tillbehör på din Harley-Davidson, golvbrädorna-eller fotbräden-kan anpassas och är anpassade för den enskilda ryttarens smak. Ställ en Harley återförsäljare eller en motorcykel mekaniker och betalar bra för arbetsmarknaden, eller så kan du installera en golvbräda kit själv och spara pengar. Brädan kit kommer med delar som behövs för att byta ut din golvbrädor och lätt att följa instruktioner

Du behöver:.
Momentnyckel
. Hylsnyckelsats.
Wrench set.


1.
Ta bort de gamla golvbrädorna. Det finns två gångjärn skruvar och låsa muttrarna som håller den gamla fotbräden på plats. Använd dina skiftnyckel eller uttag-vilket som är lättare-skruva av bultarna och slänga dem tillsammans med låsmuttrar. Ta inte bort fästena som sitter på ramen.
2.
Inspektera parentes. Leta efter sprickor eller tecken på oxidation som skulle försvaga metall. Vissa ytlig rost kan finnas, men en bra rengöring bör ta hand om det. Om du har olja händig, kan en bra sprutning förhindra att vissa ytterligare oxidering. Om parentes är alltför sliten eller skadad, köpa nya och installera dem. Om de klarar granskningen, är du redo att installera brädan.
3.
Korrekt identifiering av höger och vänster brädan. Line monteringshålen upp på golvbrädorna i hålen i fästet. Montera axeln bultar och låsmuttrar från ditt kit. Din brädan är nu ansluten. Upprepa processen på andra sidan.
4.
Testa din nya golvbrädorna. Du bör kunna flytta dem upp och ner på gångjärnet på axeln bulten. De bör gå ganska lätt men ändå tillräckligt hårt för att stanna på plats.


Relaterade artiklar


Maryland bil motorbyte lagar
hur man installerar en CD-spelare i en S500
hur du tar bort en Goldwing plats
hur man målar beklädnad på en lavin
hur man byter bromsbelägg på en 2004 C230 sport
Hur tar jag bort en 1997 F-150 stereo?
hur liners ränta säng
felsökning 4-takts skotrar
hur man programmerar en fjärrkontroll dörren för en Ford Taurus bil
komponenter för en surroundljudlösning i en bil