hur du tar bort en CD-spelare från 2007 års Tiburon

hur du tar bort en CD-spelare från 2007 års Tiburon

2007 års Hyundai Tiburon är identisk med andra Tiburon modeller mellan 2003 och 2008, alltså, radion borttagning instruktioner är samma för de angivna modellerna också. Även om Tiburon är utrustad med en kvalitet ljudsystem, kan du kanske att uppgradera systemet genom att ersätta spelaren beståndet CD med eftermarknaden en. Du kan även göra detta om beståndet stereon är trasig. Bort den gamla CD-spelaren att komma igång

Du behöver:.
Nyckel
Stjärnskruvmejsel.
Trimma verktyg.


1.
Lossa muttern på den svarta kabeln med skiftnyckel (negativa symbol) och lyft bort kabeln från batteriet. Detta kopplar ur batteriet och förhindrar en kortslutning som kan leda till chock.
2.
Sätt trimma verktyg i det nedre hörnet av radion panelen. Bänd uppåt för att lossa panelen. Flera klipp håller den på plats. Arbeta dig längs den nedre kanten av panelen, dra loss klippen. När botten är frånkopplad, ta tag i den och dra till haka den övre delen.
3.
bort de två skruvarna från sidan av radion. Dra radion rakt ut. Haka de två anslutningarna på baksidan. En anslutning ut antennkabeln, den andra är kabelnätet. Båda anslutningarna kommer ut lätt.

Tips och varningar


 • En trim verktyget är en plast blad som finns på nästan alla bilstereo butik. Du kan även beställa en på nätet. Eftersom detta verktyg är plast, hindrar det repor på din radio panelen.


 • Relaterade artiklar


  hur tråd eftermarknaden Extraljus
  Hur man monterar en dvd-spelare i en bil
  auto organ marken effekter
  diy rökt strålkastare
  hur isolera din bil
  hur man installerar takräcken på en Honda CR-V
  Hur gör jag mpg öka honda?
  olika stilar av månen hubcaps
  hur du delar vägen med motorcyklar
  Gör det själv: säng liners