hur du anpassar en Toyota Tacoma

hur du anpassar en Toyota Tacoma

Toyota Tacoma är en medelstor pickup från japanska auto maker. Den Tacoma är populär bland friluftsentusiaster och kan eftermontera och modifieras till en anpassad lastbil utifrån dina behov och önskemål. Anpassa din Tacoma begränsas endast av din smak eller behöver om aktiviteter. Om du bor i snö land och vill göra riggen en ski fordon eller bo i öknen och vill ha en off road maskin, det finns kit och tillbehör som gör att du kan anpassa din Tacoma som du tycker passar.

Du behöver:
Måttband
. Papper och penna.
Rutat papper.
Spärrhandtag och metriska uttag.
Bultar, muttrar och skruvar.
Bed kit.
Lyft kit.
Kåpor.
Off road däck.


1.
Mät ut måtten på din flaket och skriva ner dem. Överföra dessa på rutat papper, i skala. Rita ut din tillägg eller tillbehör baserat på måtten. Om du vill installera en säng kit i bilen, rita ut där du kommer att fästa och placera den.
2.
byta ut däcken baserat på din plats och var du kommer att använda Tacoma. Lou Dawson i Wild Snow bloggen använder en anpassad Toyota Tacoma att komma till och från Ändpunkter, den plats där ett spår börjar, och kallar det ett TAV, eller Trail metoden fordon. Dawson utrustad hans Tacoma med en bakre differential "klistermärke" som ges Tacoma bättre prestanda off-road.
3.
Installera en "pre-runner" främre stötfångaren. Detta fungerar som en barriär mellan klipporna och skräp i spåret och på framsidan av Tacoma. Det är en infälld stötfångaren som driver skräp ur vägen och möjliggör effektivare terrängförhållanden. Var medveten om att med hjälp av en pre-runner stil stötfångare lägger större skakningar och stötar på lastbilen när man pekar hinder och kan resultera i nacke och rygg skador på förare och passagerare om de inte utbildas i hur man använder stötfångaren.
4.
Förstärka dragkrok bilagor med svetsade dragkrokar, om du behöver extra bogsering förmåga off-road med din Tacoma.
5.
Lägg eftermarknaden off-road däck till Tacoma. Detta väcker Tacoma utan att behöva lägga dyra lyfta kit till indragningen.
6.
Ändra flaket har en minnesenhet enligt en sovande säng. Använd plywood PRYDNAD och utomhus matta för sängram och däck samt varor lagra och växel under plattformen.


Relaterade artiklar


hur man rengör fläckar på min plexiglas gauge klustret
hur man installerar en dash dvd
hur man hittar den blå bokförda värdet av motorcyklar
fördelarna med att ha ett system luftintag i en Celica
Hur får jag kraft från en 2,5-liters jeep?
hur du installerar bollen för en Svanhals släpvagn
hur man installerar kall luftintaget på en 2000 Ford F-150
hur man programmerar om en Chrysler nyckelbricka
hur man svepa ett avgassystem
hur man programmerar knapparna Chrysler transponder