hjälm målning tips

hjälm målning tips

bär en hjälm är inte bara en säkerhet måste-ha, kan det också ge dig ett sätt att anpassa din look medan du cyklar. Måla en hjälm är ett roligt och enkelt sätt att göra din hjälm unik. Håll några tips i åtanke, dock för en polerad, professionellt målade look.

Hur man målar

En hjälm har olika kurvor som normalt gör det svårt att fria hand en bild på den för att måla. Schabloner kan tejp och även frimärken hjälper dig att få den bild du vill med exakta, rena linjer. Stenciler bör göras av en tjock kartong eller tjockt papper och tejpade på hjälmen på det avsnitt som du vill ha det. Se till att färgen är torr innan du tar bort schabloner. Frimärken av en bild kan också användas för att tillämpa måla på en hjälm. Om hjälmen har en glänsande konsistens, kan du också använda sandpapper för att lätt sand det område som du ska måla. Torka av området med en torr luddfri trasa och sedan måla. Detta kommer att hjälpa färgen att ansluta sig och inte lossnar.

Om du vill måla

På hjälm, det finns gott om yta att måla en anpassad bild. Området på ansiktsmask skall aldrig målas. Detta kan orsaka en säkerhetsrisk eftersom bäraren kommer inte att kunna se. Även att använda ett genomskinligt lack kommer att påverka sikten för föraren. Håll alltid ansiktsskärm rent och fritt från hinder.

Färger

När man målar en hjälm, använda ljusa reflekterande färger så att hjälmen kommer att varna andra bilister att din närvaro. Om din personliga smak har du föredrar mörka färger, kan du fortfarande använda ljusa färger för att beskriva bilden av säkerhetsskäl. Fluorescerande färger, vitt och Brights är bra val för hjälmar. Du kan också köpa reflekterande färg som kommer att hjälpa din hjälm att stå ut om du är mörkerkörning.


Relaterade artiklar


instruktioner för en RAV4 släpvagn kabelnät
Hur installerar jag en radio i en Dodge RAM?
hur man anpassade blekna en lack
hur du synkroniserar en trådlös nyckel fjärrkontroll & A 2002 Toyota RAV4
den bästa bilen produkter
hur man tar betalt en bilstereo kondensator
hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250
firebird avgassystem tips
hur man installerar en eftermarknad radio i ett 1996 Volvo 850
Hur skapar jag en lastbil ljudsystem?