gör motorcykelbeståndet avgaser högre

gör motorcykelbeståndet avgaser högre

"Loud Pipes rädda liv" är ett slagord som ofta används av motorcyklister som förespråkar skola som en högljudd motorcykel som fångar uppmärksamheten är säkrare än en tyst en. Ofta motorcykel avgaser är starkare än de horn cyklarna är utrustade med! På grund av tillverkningen riktlinjer och utsläpp mandat, dock inte motorcyklar kommer från fabriken på detta sätt. Snarare är en högljudd avgaserna ton vanligtvis på att meka och anpassning av motorcykelns ägare. Att göra din motorcykelns avgaser är en uppgift som du kan göra hemma med hjälp av vardagliga hushållsprodukter verktyg.

Du behöver:
Grundläggande Hylsnyckelsats
. Borrmaskin.
Metallbearbetning borr.
Borr förlängning.


1.
Undersök din motorcykel och bestämma hur avgaserna bifogas. Du måste ta bort den för att utföra den här proceduren. De flesta mc avgassystem sitter på cykeln på topplocket och på en enda montera på baksidan av ramen. Se din bruksanvisning eller tjänst för närmare instruktioner för din specifika modell.
2.
Bort avgassystemet från motorcykeln. Täck motorcykeln eller saker en ren trasa i varje cylinderhuvud hamn för att hålla skräp ur motorn internals medan du arbetar på avgassidan.
3.
Linda en av avgassystemet i en handduk eller trasa och kläm fast den i ett skruvstäd tätt så det kommer inte rör sig medan du arbetar. Var noga med att inte buckla eller ding krom utsidan av röret.
4.
Bifoga en skärande borr i ett borrskär förlängning och sedan ansluta förlängning till din borrmaskin. Sätt in borren i slutet på avgasröret och lokalisera den första baffel. Borra genom baffeln noga.
5.
Tryck borren längre in i avgasröret för att hitta andra baffel. Borra genom denna baffel också, ta sedan bort borren från slutet av avgaserna och unclamp avgaserna från vice. Håll avgaserna med bafflar ner och peka på avgassystemet lätt att avlägsna eventuella metall bitarna eller spån kvar från borrning.
6.
Sätt tillbaka avgaser till motorcykeln som beskrivs i din ägarens manual eller servicehandboken. Starta cykeln upp och ta det för en provtur. Lyssna för en starkare ton från din nyligen borrat ut avgaser.

Tips och varningar


 • flesta motorcykel avgassystem har tre eller fyra bafflar inom dem. Lämna alltid minst en baffel intakt när du borrar ut ett avgassystem som för att ge motorn mottryck som krävs för att köra.


 • Relaterade artiklar


  hur du lägger till en iPod-uttag till nuvarande Ford Auto stereo
  2004 Honda Civic: radioinstallation & instruktioner
  däckstorlek information
  sida exit avgassystem tips
  hur man tråd en bil elektrisk fläkt
  Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
  hjälm målning tips
  hur man programmerar en programmerbar cd-spelare
  hur man kan dra en cd-spelare ur en Honda Civic
  hur man tar hardtop från en jeep