bilstereo installationsanvisningarna för en 1999 Toyota Tacoma

bilstereo installationsanvisningarna för en 1999 Toyota Tacoma

1999 års Toyota Tacoma aktie stereo däck, en AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare, är tillräckligt för storleken på lastbilen och fabriksmonterade högtalare. Tacoma ägare som vill lägga till eftermarknaden högtalarna kan hitta behovet av att uppgradera till en mer kraftfull huvudenhet. Vare söker mer makt eller en ersättning för en funktionsstörning fabrik stereo, kan du spara pengar genom att installera en ny stereo i Tacoma dig själv

Du behöver:.
Tio-mm nyckel
. Kåpa borttagningsverktyget.
Phillips-skruvmejsel.
Frontplatta adapter.
Kabelstam adaptern.


1.
Höj Tacoma huva och lossa bulten som håller den negativa kabeln till den negativa batteripolen med nyckeln. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan. Flytta till insidan av lastbilen.
2.
Bort vreden klimatkontroll genom att dra dem från klimat kontrollpanelen för hand. Ta bort panelen klimatkontroll från instrumentbrädan genom bända det från instrumentbrädan med en platt skruvmejsel eller kåpa borttagningsverktyget. Öppna askkoppen och ta bort skruven på det övre vänstra hörnet av öppning med en Phillips-skruvmejsel.
3.
Ta kåpa som omger stereon och klimatet kontroller och dra bort den från instrumentpanelen. Ta bort de två skruvarna på båda sidor av stereo med Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentpanelen stereo dockan och ta bort stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av fabriken enheten.
4.
Placera Toyota fronten adaptern i tomma stereo montering docka. Mata stereo kablage och antenn kabel från baksidan av enheten till framsidan av Toyotas instrumentpanelen. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern.
5.
Anslut adaptern kabelnät och antennkabel leda till uttagen på baksidan av den nya stereon. Skjut in den nya enheten i fronten adaptern tills den låses på plats. Byt instrumentbrädan över stereon och kontrollerat klimat. Tryck munstycket tillbaka på plats. Montera skruven i det övre vänstra hörnet av askkopp öppning. Byt klimat vreden och gå tillbaka till Tacoma batteri.
6.
Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till batteriet terminalen och stäng huven.


Relaterade artiklar


hur du tar bort dekalen lim från glas
instruktioner för hjälpramen kontakter
hur man programmerar en universell fjärrkontroll till en takskjutport
hur man bygger en 350 small block-motorn
stänkskydd Monteringsanvisning för jeepar
Hur kan jag lägga till fler hästkrafter i min 2005 mustang?
hur man ansluter en Mitsubishi bilstereo
Hur gör jag försegla keramiska vw avgaser?
hur du anpassar bilar & hjul
2000 neon bilstereo installationen