typer av lastbilar omfattar

typer av lastbilar omfattar

Du behöver:
nåltång
. Säkring.
Phillips-skruvmejsel.
Skruv.
Borrmaskin.
Lim.
Switch.
Plast säkerhet band.

Truck täcker är den perfekt komplement till alla pickup. Under dåligt väder, det håller flaket klar av regn eller snö, vilket ger torr lagring året runt. Det säkrar även flaket för säker förvaring av verktyg, material och utrustning. En lastbil täcka gör det möjligt för ägaren att dra specerier, utrustning eller andra objekt om regn eller solsken. Enligt Ranch Glasfiber, omfattar tre huvudsakliga kategorier av lastbil är tillgängliga.

Lastbil Cap

Lastbilen mössa omsluter normalt flaket på höjden av hytten. Det ger en låsbar bakre glaset ger snabb tillgång till objekt från flaket. En annan typ av lastbil mössa, kallas de höga hatten, sträcker inneslutningen till ovanför hytten. Detta lägger till ytterligare lagringsutrymme samtidigt som innehållet i lastbilen sängen från att blåsa omkring av vinden.

Truck Lock

En lastbil lock täcker botten av lastbilen i höjd med sängen väggar, vilket ger raden av platsen ur bakrutan i förarhytten. Ett lock erbjuder en elegant design din lastbil. Det finns två typer av lastbilar lock: ett hårt skal och ett mjukt omslag. Den hårda skal ger det bästa skyddet för sängen av lastbilen. När locket är öppet, som sträcker armarna hålla locket upp medan du öppnar objekt från flaket. Å andra sidan erbjuder mjuk pärm viss flexibilitet om ett objekt är bara lite för lång för att passa under locket. Med denna flexibla rum kan rädda dig från att behöva betala en expeditionsavgift eller behöva ta lastbilen luckan för att flytta ett objekt. Men även en mjuk omfattar inte en ersättning för ett slutet utrymme som en lastbil mössa kan erbjuda.

Entreprenör Lastbil Cap

En entreprenör lastbil mössa ersätter fönster som normalt återfinns på standard lastbil mössor med väsentliga lagringsutrymme för entreprenörer och andra arbeten användare lastbil. Utrymmet är helt inbyggt och erbjuder funktioner som verktygslådor och ett takräcke. Verktygslådorna ger dig en plats att lagra dina hjälpmedel som behövs när du färdas från plats till plats, samt snabb tillgång till de mest använda verktygen. Samtidigt erbjuder lastbil hatten gott om förvaringsutrymme i flaket för material som behövs för varje jobb. Medan dessa tak är inriktade specifikt mot entreprenörer, de ger dig värdefull lagringsutrymme också.


Relaterade artiklar


instruktionerna för att installera en kall luftintaget på en 2008 Dodge Ram
hur man programmerar om en GM Keyless fjärrkontroll
hur man programmerar en toyota tundra Keyless fjärrkontroll
Hur tar jag bort en 2001 radio Ford Ranger?
olika högtalarlådan motiv
hur man gör en bil plåt täcker
hur man byter en in-dash stereo i en 1997 saturn SW2
Toyota Camry högtalare avlägsnande
hur man installerar en amp i en 2000 Nissan Altima med lager huvudenhet
hur du redigerar en Honda Civic coupe