hur tråd eftermarknaden Extraljus

hur tråd eftermarknaden Extraljus

Eftermarknad Extraljus kan ge ett fordon ett annorlunda utseende samtidigt som föraren med extra synlighet. När lamporna är monterade på fordonet, skall de kopplas så att föraren kan välja att omvandla dem när det behövs. Anslutning av lamporna på rätt sätt är viktigt eftersom kraftfull Extraljus kan bränna ut eller tömmer batteriet. När lamporna är anslutna, kommer föraren att kunna belysa några mörka vägar med luckan på en switch, vilket gör henne reser mycket säkrare

Du behöver:.
Nåltång.
Säkring.
Phillips-skruvmejsel.
Skruv.
Borrmaskin.
Lim.
Switch.
Plast säkerhet band.


1.
Pop öppna suffletten genom att dra sufflettöppningen spärren ligger nära vänster eller höger sida av rattstången. Håll suffletten öppen medan ledningsdragning ljusen. Koppla loss batteriet så att inga elektriska stötar kan uppstå under arbetet med anläggningen.
2.
Dra kör ljuset ledningar genom grillen eller en av luftkanaler vid fordonets front så att belysningen kan fästas på batteriet och byta. Använd separeringsapparaten del av tång nålen näsa för att klippa och skala bort två inches av gummi hölje. Detta kommer att utsätta den av metalltråd som du fäster säkringen.
3.
Linda trådarna tätt runt metall stift för säkring med tång nål näsan. Wrap inches två eltejp via anslutningen för att fästa ledarna på plats och skydda anslutningen från att bli smutsiga eller vidrör en annan metalldel i motorrummet. En säkring hindrar ljuset från överhettning, vilket kan orsaka en elektrisk brand, genom att bryta kretsen om för mycket ström som passerar genom ledningarna.
4.
Anslut ledningarna till batteriet, som ger ström till lamporna. Använda kryssmejsel och en skruv, säker jordledningen av ljus för att en metall del av motorrummet. Jordledaren är en annan säkerhetsåtgärd som används vid installation av eftermarknaden ljus.
5.
Borra ett hål stort nog för strömbrytarledningen att gå igenom brandväggen av fordonet, som skiljer motorrummet från stugan. Hålet ska vara nära rattstången. Var försiktig vid borrning detta hål för att förhindra att borra igenom några kablar eller fordonsdelar. När hålet borrats, dra kabeln genom till stugan.
6.
Borra ett hål i ett bekvämt läge på instrumentbrädan i fordonet om inte hjälpkontakt hål redan finns. En del nyare bilar har förborrade hål extra för att släppa en omkopplare för eftermarknaden ljus. Hålet bör vara tillräckligt stor att strömbrytaren passar in tätt.
7.
Sandskädda lim i ytterkanten av strömbrytaren. Montera strömbrytaren på plats och låta limmet torka i en timme. Anslut eftermarknaden kablarna till switchen från under instrumentbrädan. Säkert någon hängande kablar till redan existerande trådar med plast säkerhet band för att förhindra att kablarna från att fastna på föraren eller pedalerna.
8.
Anslut batteriet tillbaka till fordonet. Slå på fordonet och dra i spaken för att testa eftermarknaden ljus. Stäng av fordon utanför och testa ljuset. Eftermarknaden ljus ska arbeta när fordonet är antingen på eller av, eftersom lamporna är anslutna direkt till fordonets batteri.

tips och varningar


 • alltid hålla eftermarknaden belysningen via strömbrytaren när den inte används för att förhindra att batteriet laddas ur.
 • Periodvis Kontrollera kabeldragningen skador som lösa skruvar, säkringar och spruckna tråd hölje.
 • Koppla bort batteriet vid installation och reparera eventuella eftermarknaden lampor för att förhindra elektriska stötar.
 • Använd alltid skyddsglasögon skyddsglasögon och handskar vid installation eller reparation eftermarknaden ljus.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort nackstödet på en 1996 mustang
  hur koppla bort abs bromsar
  hur man bygger en ford 302 motor för en turboladdare
  vmax avgassystem tips
  Trans Am avgassystem tips
  hur man installerar en auto vent skugga
  Hur ansluter jag en BlackBerry till en bilstereo?
  hur man ändrar bultmönster
  Hur installerar jag en cd-spelare i en 2001 Hyundai Sonata?
  hur till låsa upp en Cheva radio