hur man ökar motoreffekten i en 1995 Acura Legend coupe

hur man ökar motoreffekten i en 1995 Acura Legend coupe

Den Acura Legends producerade under 1990-talet utgör "ett 90-tal-eran höjdpunkt Acura lyx sedan och coupé design", enligt Edmunds. I 1995 års Acura Legend coupe är vanligt på den begagnade marknaden. Medan de flesta Legend ägare är benägna att lämna sina bilar i lager skick, det finns flera sätt att öka hästkrafter av Legends V6, vilket är mycket bra motor att börja med. Få ut mer effekt ur motorn kan göras i steg om man väljer, eller kan göras på en gång
1.
Installera en kall luftintaget. Beståndet luftfiltret och fält på Legend är relativt begränsande. En kall luft intag består av större diameter slang och en mer lättflytande luftfilter, som båda levererar mer kall, tät luft till motorn för en hästkrafter ökning. Du kan också få bättre gasrespons och ett bättre ljud från motorn. Installera en CAI kräver att beståndet luft boxen kopplas bort från motorn. CAI installerar på sin plats.
2.
uppgraderar motorns dator. En föreställning chip kommer att omprogrammera hur mycket bränsle, luft och gnista motorn blir, liksom när det blir det, vilket kommer att öka uteffekten av motorn. Beroende på vilken typ av dator chip, kanske du kan installera denna del själv, eller du kanske behöver ha en butik med fordonsindustrin diagnostisk utrustning installera chip för dig och att se till att fordonet fortsätter att fungera korrekt.

3.
Installera en prestanda avgassystem. En stor diameter avgaser och bättre ljuddämpare får användas avgaserna ut ur motorn snabbare, vilket gör det möjligt arbeta mer effektivt och göra fler hästkrafter i processen. Medan det kan vara möjligt att installera en off-the-shelf prestanda avgassystem på en Acura i ett hem garage, detta är verkligen ett jobb som bör överlåtas till en professionell butik, eftersom det kan kräva användning av en hiss och speciella verktyg för att installeras korrekt.
4.
Turbocharge eller överladda motorn för en stor hästkrafter vinst. Båda dessa typer av konverteringar använda någon typ av kompressor monterad på motorn som tvingar ytterligare kvantiteter av luft till motorn för dramatisk effekt ökar. Detta är också en av de dyrare metoder för att få mer makt från en legend's V6. Detta bör utföras av en butik bekant med denna typ av konvertering för bästa resultat och att undvika att ådra skador på motorn.


Relaterade artiklar


hur man programmerar Chevrolet Malibu fjärrkontroller
Hur undviker jag turbo lag?
hur du installerar en kort växelreglaget i en Honda
Hur installerar jag steg barer på en 2008 GMC Sierra?
Hur kan jag lägga till fler hästkrafter i min 2005 mustang?
hur man installerar huva skopor på en Mustang GT
hur man installerar toppar auto vinyl
1994 Nissan Maxima bakre högtalare installation
hur man kan måla bilen märken
hur man programmerar HomeLink i en jeep frihet