hur man installerar ett kit bilradion för en 1990 honda

hur man installerar ett kit bilradion för en 1990 honda

I 1990 års Honda Accord är utrustad med en standard stereo med en AM /FM stereo och kassettdäck. Om 1990 Accord ägare väljer att uppgradera sina system eller ersätta en funktionsstörning däck, nyare stereo enheter kommer att behöva anpassas för att passa in i Hondas stereo montering docka. Använd kabelstam adaptrar för stereo anslutningar och en Radioinstallationssats att passa däck i Accord instrumentbräda stereo docka. Avlägsna fabriksenhet innan dessa steg

Du behöver:
10 mm nyckel.
Aftermarket installation ärm.
Skruvmejsel.
Kabelstam adaptern.


1.
Lyft huven på Accord och koppla bort negativa batterikabeln från batteriet terminalen. Vrid bulten på kabeln moturs med en 10 mm skiftnyckel för att lossa kabeln tillräckligt för borttagning. Flytta till insidan av Honda.
2.
Skjut stereo installationen hylsan i översta facket av Honda /Acura radio kit. Vik metallflikarna ned med en skruvmejsel för att säkra hylsan i satsen.
3.
Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan som du skjuter satsen i den vakanta stereo montering docka. Skjut hela kitet i öppningen tills den snäpper på plats.
4.
Anslut stereo ledningar kontakterna till kabelnätet adaptern.
5.

Anslut Adapterkablage leder in på baksidan av den nya radion. Uttagen är vanligt förekommande i det nedre högra hörnet på stereons baksida.
6.
Anslut antennkabeln från Accords stereo ledningar i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan panel av radion. Antennen utlopp oftast sitter på den motsatta hörnet av stereons baksida.
7.
Skjut radion i installationen hylsan tills den låses på plats. Återgå till Accord batteri.
8.
Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln post. Dra åt klämman med nyckeln och stäng Hondas huva.


Relaterade artiklar


hur man ändrar trumbromsar till skivbromsar
hur man uppgraderar en Mercedes radion till en satellitradio
Hur byter jag CD-spelaren i en 1999 Toyota Camry?
hur du tar bort dekalen lim från glas
Hur gör jag avgaserna starkare med en vattenslang?
Sony bilstereo installationsinstruktioner
hur du redigerar en Honda Civic coupe
hur man programmerar HomeLink i en jeep frihet
Hur man monterar en radar detektor
hur man tråd en Blaupunkt bilstereo