hur man installerar en kort huset på en 98 medborgerlig

hur man installerar en kort huset på en 98 medborgerlig

En kort växelreglage är en eftermarknad mekanism som, som namnet säger, förkortar avståndet som en bils växelspak resor när föraren växlar. Detta i sin tur gör att flytta snabbare och mer lyhörd och generellt gör körupplevelsen bättre. I 1998 års Honda Civic stor nytta installation av ett kort skift kit. Det finns ett antal olika märken av korta skift byggsatser, som alla är relativt enkla att installera med rätt verktyg
1.
Skruva i läget från växelspaken genom att vrida den moturs. Ta bort de små skruvar som håller konsolen runt växelspaken på plats. Ta bort konsolen och ställ den åt sidan.
2.
Dra gummi vädret tätning ur vägen så att du kan se växelreglage mekanismen. Använd en kraftig domkraft för att höja fordonet och sänk ner den på pallbockar. Arbeta aldrig under ett fordon med bara en domkraft stödja det.
3.
bort de två skruvarna som fäster den bakre reglaget montera på plats under bilen. Ställ montera ur vägen. Med en öppen nyckel, ta bort bulten som håller den främre växelstången på plats. Ta bort muttrarna som håller växelspaken på plats. Du kan behöva använda ett par vice grepp för att hålla bulten stilla medan nötter lossas och tas bort.
4.
Ta bort hårdvara från pivot hållaren på slutet av skiftet spö. Smörj nya växelspaken med fett. Installera pivot hållaren hårdvara till den nya växelspaken. Bolt den nya växelspaken på plats med skruvar och muttrar. Beroende på vilken typ av kort skift kit du använder kan du behöva installera O-ringar på växelspaken en ordentlig passform. Konsultera korta skift kit riktningar.
5.
Tillbaka bakre skift montera. Sänk bilen utanför domkraften. Dra väder tätningen tillbaka över växelmekanism. Installera skift konsolen. Installera in i läget.


Relaterade artiklar


hur man installerar en diesel datorchip
den snyggaste sängens för mickar
Hur man laddar ner Volvos tredje raden manual Sätesinstallation
hur du tar bort en Goldwing plats
hur man programmerar Tahoe fjärrstyrning
2005 Honda Civic stereo installation
hur man gör en egen bil galler
hur man programmerar en avlägsen garageportöppnare på en 2002 Dodge Stratus
hur man programmerar en BMW 330 garage öppnare
hur man programmerar en Jeep Grand Cherokee fjärrkontroll