hur man installerar en 240SX kort växelreglage

hur man installerar en 240SX kort växelreglage

Även om det inte längre är i produktion har den 240SX gått vidare till att bli något av en kultklassiker tack vare sitt stånd bak-hjulsdrivna plattform, vilket gör det till en perfekt kandidat för en modifierad bil. Bland de vanligaste modifieringar som ägarna utför på deras 240SXs är installation av en kort skift kit. Detta förkortar växel kastar mellan växlarna, vilket gör att flytta snabbare och mer omedelbar, vilket i sin tur gör att bilen känns sportigare

Du behöver:. .
Hylsnyckelsats och kransen
Nål-tång.
Låsring tång.
Korta skift kit.


1.
Bort i läget genom att vrida den moturs. Ta bort konsolen under växelreglage, som omfattar skiftet boot, genom att dra den rakt upp. Det hålls i av metall, sträckt clips.
2.
Ta ut fyra 10 mm-bultar som håller den yttre förändring boot på plats. Ta bort den yttre boot och ställ den åt sidan.
3.
Skär buntband som håller fast dammdamask på plats under den yttre boot. Uppstarten kommer fortfarande att vara fast på växelspaken. Dra dammet starta upp för att komma åt växelspaken under den. Ta bort låsringen som håller växeln på plats med snap-ring eller nål-tång.
4.
Ta bort C-ringen under växelspaken med en tång. Ta bort sockeln bussning för Shifter kontroll locket, som är locket skruvas på överföring själv. Ta bort vågen packningen som sitter på framsidan av kontrollen täcker. (Båda dessa delar kommer att återanvändas, så inte skadar dem. )
5.
Installera kragen för det nya kort växelspak i botten av kontrollen omfattar i förekommande uttaget bussningen var belägen. Installera vågen brickan ovanpå kragen. Installera uttaget bussningen på toppen av vågen bricka.
6.
Montera den medföljande packningen ovanpå sockeln bussningen, våg brickan och krage. Ställ in utgången av det nya kort växelspak på plats, så att bollen på slutet av växelreglaget vilar på uttaget genomföringen-Det blir också en liten plast bussningen på slutet av växelreglaget som måste gå genom den lilla hål i kontrollen locket på växellådan.
7.
Installera spacer ovanpå kontrollen luckan med tillhörande muttrar, bultar mössa och brickor. Installera och fäst locket med resterande hårdvara, som bör vara två bultar och brickor. Kontrollera att växeln spaken smidigt genom arbetsskift.
8.
Installera den nya dammdamask över toppen av växelspaken. Det kan hjälpa att tillämpa någon typ av smörjmedel till växelspak, så att den glider lättare över större delen av växelspaken. Säkra dammdamask fästs med band.
9.
Installera om Boot fabriken gummi. Installera om skift console /shift boot genom att trycka den på plats tills det sitter fast ordentligt. Installera i läget eller installera en ny eftermarknaden en att spetsa till installationen.


Relaterade artiklar


Hur berätta om du har fjärrstyrning
hur man ställer en klocka på en Pioneer DEH 2800
sätt att öka hästkrafter på en Silverado 1500
hur till vända upp öka på en 1.8t
specifikationer av en Ford låda motor
hur du ansluter en sub & amp till ett bestånd Audi TT cd-spelare
Varför behöver jag däck täcker?
hur du ställer klockan på Kenwood KDC mp335 bilradion
hur du installerar en radio i ett 1990 Geo Prizm
Acura RSX marken effekter