hur man gör en 99 Honda Civic ex snabbare

hur man gör en 99 Honda Civic ex snabbare

I lineupen av 1999 Honda samhällskunskap var EX-modellen vet inte dess hastighet. Det lagerblad var reserverad för sin mer extroverta Si släkting, som hade mer makt och hantering eftersom det byggdes för att vara sportigare. Men det betyder inte att EX inte kan göras lika snabbt eller snabbare än en Si med rätt strategi. Kom ihåg att en "snabbare" bil är inte alltid en som helt enkelt har mer makt, utan en som också har mer köregenskaper och bromsar, och kanske väger mindre

Du behöver:
Socket set och spärrfunktion.
Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera en bättre fjädring. Även en hel del människor tror att det första du bör göra för att göra en bil som en EX snabbare installerar ett nytt avgassystem eller luftintag, en lägre, styvare fjädring går en lång väg till att göra en bil snabbare. Ta bort den befintliga stötar och fjädrar, och installera justerbar, prestanda chocker ihopkopplade med sänkningsfjädrar. Bilen kommer hörn med mindre rulle, har mer grepp och har en lägre tyngdpunkt. Spetsa till avstängning uppgraderingar med en främre fjäderben stag, som bultar mellan chocken tornen så chassit flexar mindre. Du kan också ersätta bussningarna lager gummi med styvare polyuretan och kära.
2.
Installera segare däck. När bilen har sänkts, installera en uppsättning däck tillverkas av mjukare gummiblandning. Dessa kan installeras tillsammans med större hjul och däck för ännu mer prestanda (och en uppgradering i utseende) eller så kan du helt enkelt har de nya däcken monteras på ditt befintliga hjul. Försök inte att installera nya däck själv, eftersom det kräver speciell utrustning för att korrekt montera och balansera dem.
3.
uppgraderar motorns kraft. Detta kan göras i steg och i ett antal olika sätt. Börja med en kall luftintag och en större diameter avgaser. En ny intag kommer att leverera mer tät, kall luft till insugssidan av motorn tack vare sin slang och större kon filter på slutet. För att installera ett intag, skruva isär lådan lager luft från motorn och installera intaget på sin plats. Den större diameter avgassystemet får spenderas gaser ur motorn snabbare och låt motorn göra mer effekt och fungerar mer effektivt. Nästa är upp en ny flashad ECU. Ecun är datorn som kör motorn. Omprogrammering beståndet inställningen för bränsle, luften och gnista till mer aggressiv inställning kommer att göra det möjligt för motorn att göra mer makt.
4.
Ljusare bilen. Detta är en av de mer radikala sätt att göra en Civic EX snabbare men kan också vara en av de mer effektiva. Börja med att ta bort de tunga sätena lager fram och installera lättare, ett stycke racing hinkar. Dessa hålla passagerarna i mycket bättre också, fast de inte är så bekvämt. Byt lager hjulet med en tändare racing-stil hjul. Om du inte behöver baksätet, ta bort dem också och installera ett lager av matta i deras ställe. Om du verkligen vill minska i vikt, ta bort fabriken mattor, och ljuddämpande i inlandet och stammen och ersätta den med ett tunt lager av mattor. På utsidan av bilen, ta bort huven lager stål och bålen, och ersätta dem med bitar kolfiber för mer vikt besparingar.


Relaterade artiklar


1994 mustang kall luftintaget installation
Hur gör jag ansluta en iPod med en radio i ett 2006 fusion?
hur man mäter centrum hål
installera en Sony CD-växlare
hur man gör en glasfiber streck
hur du gör din ljuddämpare starkare
Ska jag lägga in en bränslesnål V8 eller V6-motor på min gata spö?
hur man installerar en CD-spelare i en BMW E32
vad är en bil högtalare känslighet betyg?
auto Färgtoning krav