hur du installerar en 2005 Toyota Camry cd-spelare

hur du installerar en 2005 Toyota Camry cd-spelare

I 2005 års Toyota Camry kom med en rad olika fabriksmonterade stereo system. Standarden däck var en AM /FM stereo med single-skivors CD-spelare. Camry ägare som behöver byta ut en felaktig bestånd enhet, eller som vill uppgradera till en eftermarknad CD-spelare, kan få jobbet gjort yrkesmässigt eller göra det själva. Köpa den nödvändiga adapter för att ansluta den nya CD-spelaren till bilens stereo ledningar och swap fabriken stereo för en ny modell på under en timme
1.
Lyft huven på Camry och koppla loss jordkabel från batteriet. Grundstötningen ansluter den negativa batteripolen till ramen av fordonet. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabeln klämma och lyfta kabeln borta från batteriet tills den nya CD-spelaren är helt installerad. Återgå till insidan av Toyota.
2.
Placera trim verktygsstativ borttagning i globlinjen mellan de viktigaste instrumentbrädan och på de mindre instrumentbrädan som omger kontrollerat klimat. Bänd panelen fri från instrumentbrädan.
3.
Koppla bort anslutningar på baksidan av vreden klimatkontroll och ställa panelen åt sidan.
4.

Ta underkanten av instrumentbrädan som omger stereon och ventiler och dra bort den från instrumentpanelen. Ta panelen och ställ den åt sidan.
5.
Bort de fyra skruvarna bulten kring fabriken stereo med 7/16-inch hylsnyckel.
6.

Skjut fabriken stereo från Camry's stereo docka.
7.
Koppla stereo kablar kontakter och antenn kabeln från baksidan av fabriken stereoanläggning.
8.
Placera eftermarknaden stereo fronten adapter eller installation ärm till den lediga stereo dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan på framsidan av instrumentbrädan.
9.
Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter, om din nya CD-spelaren är inte förenligt med Camry s stereo kablaget.
10.
Anslut stereo ledningar (via kabelnätet adapter om det behövs) i rätt uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Stereo kablage butiker förekommer vanligtvis i det nedre högra hörnet av CD-spelarens baksida.
11.
Anslut antennkabeln till FM-antennuttaget på baksidan av CD-spelaren (vanligen placerad på nedre vänstra hörnet av CD-spelarens baksida).
12.
Skjut cd-spelaren i stereon Dock tills det snäpper på plats.

13.
Placera kåpa tillbaka runt stereon och ventiler och tryck ordentligt kring omkretsen tills det snäpper på plats igen.
14.
Anslut ledningarna från instrumentbrädan under stereon till uttagen på baksidan av klimatet kontrollpanelen.
15.
Justera klimatet kontroller på instrumentbrädan och tryck fast hela panelen tills panelen snäpper på plats på instrumentbrädan. Återgå till motorrummet.
16.
Placera grundstötningen kabelklämman tillbaka runt den negativa batteripolen post. Dra kabeln till posten med 10 mm nyckel. Stäng Toyotas huva.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en overhead dvd
hur man köper ronoco skotrar
hur man matchar en fälg till en bil
hur man spelar en iPod i en MDX
hur man gör en visir vindruta sön
hur man syr en övergång baklucka
Alabama trafikföreskrifter om fönster toning
hur man byter en bilstereo för en 1997 Dodge Intrepid
Sony bilstereo installationsinstruktioner
hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250