den snyggaste sängens för mickar

den snyggaste sängens för mickar

Plain lastbilsflak är tråkigt. Sängens lägga curbvädjan till din bil, gör det lättare att komma in i sängen och hjälpa bandet ner saker Du kan köpa generiska sängens på din lokala Biltema eller få dem skräddarsydda efter dina önskemål i en affär. De flesta sängens passa i spåren och hålen krok som redan finns i din pickup säng. Du kan ta ut dem eller ändra dem på ett infall.

Chrome

Den överlägset vanligaste typen av räls pickup sängen är runda krom rails. Dessa glimten i solen och är lätta att hålla rena. Speciellt om du har mycket krom på resten av din lastbil, krom sängens ser bra ut. Du kan även få guld krom rails om du inte gillar silver.

Wood

Trä sängens ge din bil ett rustikt utseende. Dessa har oftast att skräddarsy och installeras på en ganska rejäl pris. För antika eller äldre bilar, räls träsäng målas för att passa din bil-eller bara virke-tar dig tillbaka till den gamla tiden av trä sängar. Mycket av modern lastbil sängar kan ta i trä sängens som ser ut som staket ovanför sängen utan större ändring av den gällande sängen.

Composite

Kompositmaterial sängens är både praktiska och attraktiva. Mindre tjusigt än krom och billigare än trä, komposit sängens motstå bucklor och repor. Komposit skenor är vanligtvis svart eller grå, men du kan måla dem i vilken färg som passar eller kontrast med din upphämtning. Om du har en liner pickup säng, dessa är lättare att matcha.

Kepsar

Om du inte vill ha en järnväg kvarstad, prova snygg och stilren mössor sänggrind. De finns i komposit, krom eller diamant-skylt och skydda sänggrind mot repor utan att lägga höjd till dem. De kopplar ned eller skruva in sängen och ger en slät, sofistikerad look runt sängen av din lastbil. Du kan även få en matchande mössa bakluckan.


Relaterade artiklar


Hur får jag kraft från en 2,5-liters jeep?
hur du ansluter en iPod till en Clarion vrx775vd
hur man installerar spole distanser på en Jeep Cherokee
hur du ansluter släpvagn ljus till en Toyota pickup
hur man gör en chevy 454 Vortec effektivare
hur man byter stereo i 1988-1994 gmcs
hur man köper en super laddare
Hur konvertera Mazda stereo för mp3-ingång
vad är en suspension hiss?
hur du tar bort en Alpine CDA-7840 bilstereo