Gör det själv: säng liners

Gör det själv: säng liners

Bed liners skydda lastutrymme av pickup bilar från repor, bucklor och vittring. Lägga till en säng liner till din pickup's last område kommer att ge trucken ett nytt utseende också. Du kan använda en säng liner enkelt med några verktyg som du kan hitta i de flesta järnaffärer. Tillämpa en säng liner själv är billigare än att ha det gjort av en professionell, det tar ungefär två timmar. När den nya sängen liner är torkad, kan du använda pickup sängen för att hålla precis vad som helst

Du behöver:.
Hylsnyckel.
Skruvmejsel.
Broom.
Bil tvål.
3 handdukar.
Maskeringstejp.
Skursvamp.
Xylen.
Bed liner.
2-tums pensel.
2 måla rullarna.


1.
Ta bort bakluckan från pickupen genom att ta bort bultar och skruvar som håller den på plats, med hjälp av en hylsnyckel och skruvmejsel. Placera bakluckan åt sidan så att den kan målas med sängen liner.
2.
Sopa ut skräp från baksidan av lasten sängen, med en kvast. Torka av sängen för att ta bort damm och fläckar med bil tvål och en handduk. Du måste noggrant rengöra ytan för att sängen liner att hålla sig till sängen.
3.
Ansök maskeringstejp för att delar av sängen, såsom trim, att du inte " vill inte täcks av spray-on säng liner. Maskeringstejpen kommer att skydda de delar av pickup från att bli täckt med super-lim säng liner. Lucklåsen alla, bultar, skruvar och avlopp med maskeringstejp.
4.
Slipa hela sängen med en skursvamp till instegsskydd ytan. Detta kommer att bidra till att skapa ett starkare band mellan färgytan och sängen liner. Torka bort damm som skapats av skursvamp med en fuktig handduk och låt ytan torka.
5.
Torka de områden i sängen som kommer att kantas av en handduk indränkt i xylen . Denna kemikalie kommer att bidra till att ytterligare förbereda sängen för linern. Låt Xylen torka i 10 minuter på lastutrymmet ytan. Använd säkerhetsutrustning, såsom skydds glasögon, handskar och andningsskydd när du arbetar med denna kemikalie.
6.
Skaka sängen liner i en burk, grundligt, att blanda ihop alla kemikalierna. Coat sömmarna och hörn på sängen med en enda, jämnt lager med 2-tums pensel.
7.
Applicera ett skikt av sängen liner på framsidan och sidorna av sängen med färgen rullen. Applicera ett skikt av sängen liner på golvet och bakluckan med roller. Använd penseln för att röra upp några svåra att nå platser. Låt sängen liner torka i sex timmar.
8.
Applicera ett andra lager sängen liner på hela sängen och bakluckan med en ny roller. En andra päls kommer att ge sängen extra skydd. Låt det andra skiktet torka i 24 timmar. Torka bort eventuella oönskade säng liner som kan ha droppat, med hjälp av en handduk och xylen.
9.
Avlägsna maskeringstejpen från klädseln, lås, hänglås och avlopp som tillämpades i steg 3 . Sätt tillbaka bakluckan till pickup.

Tips och varningar


 • Rör om eller skaka sängen liner regelbundet för att förhindra klumpar i färgen.
 • Undvik att sängen liner i direkt solljus.
 • använda skyddsutrustning, såsom glasögon, handskar och andningsmask, samtidigt som sängen liner.


 • Relaterade artiklar


  hur man ställer in tiden på en KDC-mp4032 Kenwood stereo
  North Carolina DMV lagar om Färgtoning
  3M Scotchcal film instruktioner
  hur du tar bort radio i en Nissan Quest
  hur du ställer in tiden på en JVC stereo
  hur man gör anpassade packningar
  hur gör tråd jag en Sony radion till en bil?
  hur till låsa upp en Cheva radio
  Hur installerar jag stänkskydd på en BMW 3-serie?
  göra anpassade lådor bil högtalare