hur man sätter Sirius satellitradio i en 2008 lancer es

hur man sätter Sirius satellitradio i en 2008 lancer es

Mitsubishi Lancer ES levereras med ett tillval stereosystem som innehåller Sirius satellit radio. För Lancer ägare som inte väljer att satellitsystemet eller köpt fordonet från en tidigare ägare, kan du lägga till en mottagare Sirius satellitradio på ditt lager stereon. Du kommer att behöva inrätta tjänsten via Sirius, och du behöver bara ett verktyg för att få ditt satellitradio igång på under en timme

Du behöver:. .
Trim verktygsstativ borttagning


1.
Ta bort plastkåpan på undersidan av satellit-radio antenn. Plasten kommer skal från antennen för att avslöja ett lim som håller sig till taket av Lancer.
2.
Bestäm en punkt på Mitsubishis taket som är tre inches från bakrutan . Antennen kräver minst tre inches av metall som omger installationsplatsen för bästa mottagning. Stick antennen på taket vid den fastställda platsen och rutten antennkabeln mot bakrutan.
3.
Lägg antennkabeln längs skarven mellan tak och Lancer bakre vindruta. Stoppa tråden i sömmen med kåpa borttagningsverktyg och direkt den runt fönstret till den punkt där stammen öppning möter bakrutan.
4.
Öppna Lancers stammen. Feed antennen krasslig band och in i bagageutrymmet.
5.
Feed antennen längs sidan av stammen och in i storstugan på fordonet. Du kan vika fram baksätena eller stoppa in kabeln genom sidan av stolen medan det fortfarande upprätt.
6.
Dra antennen till platsen för satellit-radiomottagare. Du kan välja från en mängd livskraftiga fästpunkterna. Var noga med att välja en plats som möjliggör enkel åtkomst utan att hindra förarens sikt.
7.
Placera satellitradio montering docka på instrumentbrädan eller vindrutan. På baksidan av berget kommer att fastna på ytan du har valt eller så kan du borra två öppningar i instrumentpanelen och montera docka med skruv.
8.
Placera mottagaren i dockan och Anslut antennen till uttaget på sidan av apparaten. Anslut strömkabeln till mottagaren och i cigarettändaruttaget eller 12 volts strömkälla under Lancer fabrik stereo.
9.
Anslut signalkabeln till mottagaren och sätt in 3 mm jack i aux-ingång på framsidan av beståndet stereo.
10.

Följ aktiveringsanvisningar inom satellitradio manual.

tips och varningar


 • Välj "AUX"-läge på fabriken stereo att spela upp innehåll satellitradio .


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en radio i ett 95 utforskare
  hur du lägger till aux till en cd-spelare
  hur man programmerar Tahoe fjärrstyrning
  motortrimning hemligheter
  Silverado krom avgassystem tips
  hur man installerar en ford stänkskydd
  Hur tar jag bort en radio i ett 1994 Dodge Caravan?
  hur man ansluter en Mitsubishi bilstereo
  vinterdäck alternativ
  hemlagad luftintag för motorcyklar