hur man kan öka hästkrafter på en 4runner

hur man kan öka hästkrafter på en 4runner

Toyota 4Runner har varit en mycket älskad lastbil ända sedan den infördes, tack vare sin robusta utseende, prestanda och tillförlitlighet. Medan många ägare är nöjda med att fullgöra sina 4Runners i lager form, många andra vill ha mer prestanda. Tack vare populariteten av modellen, det finns många alternativ på eftermarknaden som syftar till att öka hästkrafter av 4Runner, avgaser till mer omfattande överladdning byggsatser, dessa uppgraderingar passar varje budget, från blygsamma till generösa.

Du behöver:
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera en kall luftintag (CAI). Beståndet 4Runner luften rutan begränsar luftflödet till motorns intag, vilket kväver den mängd hästkrafter att man kan producera. En kall luft intag består av större diameter rör och ett större filter monterad i änden av slangen. CAI ger extra kall luft till motorn, vilket är bra för makten, liksom för gasrespons. För att installera en kall luftintaget, ta bort rutan lager luft där det bultar i motorrummet och koppla bort den från spjällhuset. Installera den nya kosten i dess ställe.
2.
Byt lager avgaserna med större diameter en. Liksom de flesta fabrik avgaser, är den på 4Runner inte utformad med maximal prestanda i åtanke. Byte av lager avgaserna med en gjord av större diameter slangar får spenderas avgaserna ut ur motorn snabbare, vilket ökar luftflödet och hästkrafter. Du kan ha en ljuddämpare butik tillverka ett avgassystem eller köpa en off-the-shelf-systemet.
3.
Installera tubulär rubriker i stället för beståndet mångfalder. Rösterna, fabrik grenrör har små inre passager och grov yta som bromsar luftflödet och minska effektiviteten i motorn. Tubular rubriker, å andra sidan har smidigare ytor och större internals som främjar ett effektivt flöde av avgaser när de lämnar motorn. För att installera headers, skruva isär lager grenrör, liksom någonting i vägen för tillgång till dem. Installera headers i samma sätt som grenrören har installerats.
4.
Installera en större diameter avgassystem och en fritt flöde ljuddämpare. Beståndet 4Runner avgaserna är mindre än optimalt i diameter, vilket hindrar motorn från att gå så smidigt som den kunde. En föreställning avgassystem kommer att ha större diameter slang och kommer att främja effektivt flöde av avgaser för en prestandaökning. Detta kan installeras av en ljuddämpare affär, eftersom det tar speciella verktyg och kunskap att installera.
5.
Överladda motorn med en TRD (Toyota Racing Development) kompressor. Toyota har utvecklat en hög kvalitet kit kompressor för sin höga prestanda 4Runners som dramatiskt ökar effekten i motorn genom att tvinga in mer luft i den på insugssidan. En kompressor skall installeras av en professionell butik bekant med denna typ av omvandling, för bästa resultat.


Relaterade artiklar


2000 maxima Keyless fjärrprogrammering instruktioner
hur du ställer klockan på en pionjär supertuner IIId bilradion
hur man får bättre radio täcka i bil
hur man programmerar en 1998 sierra fjärrstyrning
hur man installerar en bil ljudförstärkare som är mono
Hur man monterar en GPS på en vindruta
hur man bifoga en pensel vakt på framsidan av lastbil
hur du tar bort en ’06 Honda Civic radio
hur man bygger högtalare en kapsling för en bil
vad är skillnaden mellan en kompressor & en turbo?