hur man installerar släpvagn ljus på en jeep

hur man installerar släpvagn ljus på en jeep

Många Jeep Sport Utility Vehicles kan användas för att dra släpvagnar. Medan många nyare jeepar är färdigkopplad med släp bogsering sele, några jeepar saknar gränssnitt för att koppla Jeep elsystemet för att även en grundläggande släpvagn. Lyckligtvis kan en Jeep kopplas för att ansluta till ljuset och signalsystem på ett släp genom att koppla in en trailer sele till Jeep elsystem

Du behöver:.
Wire-skarv terminal connectorsElectrical pliersFour-vägs platt släpvagn sele .


1.
Öppna bakluckan av Jeep. Leta reda på blått, gult, mörkt gröna och svarta kablarna som leder från insidan av Jeep till baklyktorna.
2.
Placera den första skarven kopplingen över mörkgröna Jeep tråd. Sätt den gröna ledningen från släpet selen i skarven kontakten. Crimp skarven extrautrustning för att vara den elektriska anslutningen.
3.
Placera den andra skarven kopplingen över den gula Jeep tråd. Sätt den gula ledningen från släpet selen i skarven kontakten. Crimp skarven kontakt för att ansluta kablarna tillsammans.
4.
Placera tredje skarva kontakten över den blå Jeep tråd. Sätt den bruna kabeln från selen i skarven kontakten och crimp skarven kontakten att elektriskt ansluta kablarna.
5.
Placera fjärde skarva kontakten över den svarta Jeep tråd. Sätt den vita ledningen från selen i skarven kontakten och crimp skarven kontakt för att ansluta kablarna.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?
jeep CB radioanläggning
2000 maxima Keyless fjärrprogrammering instruktioner
magna flöde avgassystem tips
hur man programmerar om en Chrysler nyckelbricka
hur man bifoga en pensel vakt på framsidan av en lastbil
bilradion riktningar
hur man programmerar en dodge ram nyckelbricka
hur man installerar en bil audio cd-spelare på en Oldsmobile Alero
hur man sätter en fronthögtalare i ett 1993 Cadillac Fleetwood