hur man installerar huva skopor på en Mustang GT

hur man installerar huva skopor på en Mustang GT

Sedan de först infördes som en 1965 modell, har Ford Mustangs funnits med GT-paketet. Även Ford har ändrat innehållet i GT-paketet från år till år, omfattar det oftast avstängning uppgraderingar, extra instrumentering, hög uppgraderingar prestanda och flera visuella köer styling, såsom spoilers, effekter marken och GT emblem. Vissa GT ägare kanske vill uppgradera sina bilar ytterligare med tillägg av huven skopor

Du behöver:.
Skruvmejsel
. Målartejp.
Körnare.
Hammer.
Borr set.
Borrmaskin.
Wrench set.


1.
Öppna huven på din Mustang. Ta bort under-hood liner med nyfikna ut klämmorna med en platt skruvmejsel. Placera klipp åt sidan. Lägre linern från motorhuven och placera den åt sidan. Stäng huven.
2.
Placera monteringsmallen för ditt scoop på mitten av taket i den plats där du vill montera den. Tejpa fast mallen på köksfläkten med målartejp. Gör fördjupningar i ytan på suffletten genom att hålla en körnare i mitten av varje monteringshål i mallen och rappa det med en hammare.
3.
Ta bort tejpen och mallen från huven. Sätt in en borr i en borrmaskin som är en storlek större än monteringsbultarna på scoop. Borra i köksfläkten med de fördjupningar som gjorts med körnare som guide.
4.
Placera skopan på motorhuven, radar upp monteringsbultarna med hålen du har borrat. Var noga med att inte repa lacken på motorhuven eller skopan. Säkra scoop till huven med målartejp.
5.
Öppna huven. Placera brickor över skopan s utskjutande monteringspinnskruvarna genom undersidan av huven och säkra med muttrar över trådarna med fingrarna. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel i ett korsvis, men inte för hårt.
6.
Skjut under-hood foder på plats och fäst det med det ursprungliga klipp. Tryck klippen i monteringshålen tills de snäpper på plats. Stäng huven och ta bort målare tejpen från scoop.

Tips och varningar


 • Skapa en mall av din huva scoop om man inte medföljer monteringssats . Tryck skopan i papp så att monteringsbultarna och stift guide göra en liten fördjupning i kartong. Rita konturerna av skopan på kartong och klipp ut med sax.
 • här proceduren beskrivs hur du installerar en kosmetisk, icke fungerande huva scoop om 1999 till 2004 Mustang GT. Även installationen för att installera en huv scoop, oavsett om funktionell eller inte, är ganska likartade på andra år av Mustanger kan det finnas små skillnader i förfarandet. Kontrollera anvisningarna som följde med scoop för mer information.


 • Relaterade artiklar


  Hur monterar jag en radar detektor utan sladden hänga ner?
  2002 mazda b3000 stereo borttagningsverktyg instruktioner
  instruktioner för hur man installerar en MTX förstärkare
  hur du tar bort radion på en 2001 chevy Silverado
  hur man programmerar nyckelbrickan för en 2007 Buick Park Avenue
  Hur tar jag bort stereon i en 1994 Oldsmobile?
  hur du ansluter en bil förstärkare och högtalare
  hur man programmerar om en dodge nyckelbricka
  hjul alternativ för en escalade
  Hur installerar jag en cd-spelare i en 2001 Hyundai Sonata?