hur man installerar en kicker amp

hur man installerar en kicker amp

Kicker erbjuder ett brett utbud av eftermarknaden bilstereo komponenter, inklusive subwoofer och förstärkare. Installera en förstärkare till bilens stereo system kommer att öka volym liksom klarhet. Förstärkaren förstärker signalen från huvudenheten. Desto starkare signal, desto tydligare ljudet. Förstärkare är också nödvändiga för att driva större högtalare som följ. Installera en Kicker förstärkare för att ge ström och djup till bilens stereoanläggning

Du behöver:.
Nyckel
Amp kabelsats (med jordkabel, signal-och turn-on bly kablar).
Kabelstam adapter.
Högtalarkabel.


1.
Lyft bilens huva och koppla bort negativa och positiva batterikablarna från deras respektive batteripolerna. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa kabeln klämmor och lyft dem från batteripolerna.
2.
Ställ negativa batterikabeln åt sidan tills installationen är klar.
3.
Placera förstärkaren leda ringkontakt på den positiva batteripolen. Placera den positiva klämman batterikabeln över ringen terminalen bly och pluskabeln post. Dra kabeln till posten med nyckeln.
4.
Ta bort säkringen från förstärkarens ringkontakt säkringshållaren. Anslut strömkabeln till ringkontakt och dra den genom fordonets brandväggen och i bilens kabinen. Flytta till fordonets insida.
5.
Ut fordonet fabrik stereo. Konsultera fordonsreparationer för anvisningar. Om din stereo accepterar förstärkare ledningar direkt vidare till steg 7, annars fortsätt till nästa steg
6. .
Koppla bort bilens stereo kablar från baksidan av stereon och koppla in kontakterna i kabelnätet adapter. Sätt i adaptern kabelnätet leder till uttagen på baksidan av stereon utsedda för signal och kraft.
7.
Anslut signalkabeln och sätt på bly kabeln i motsvarande kablar kabelnätet adaptern. Anslut kablarna direkt till baksidan av stereoanläggning om däcket kan ta emot amp kablar.
8.
Feed förstärkaren kablarna genom baksidan av bilens stereo docka och väg dem till fordonets golv på passagerarsidan.
9.
Byt ut bilens stereo enligt anvisningarna i reparationshandboken. Byt ut Dash paneler och skruvar /bultar du tog bort i färd med att ta bort enheten lager stereon.
10.
Dra elkabeln längs förarsidan av fordonet till stammen. Lägg signal och sätt på bly kablar längs passagerarsidan.
11.
Anslut strömkabeln till tredje utloppet från toppen av förstärkaren, på vänster sida. Den övre delen av förstärkaren är den sida där Kicker logotypen finns.
12.
Plug vid påslag leda kabeln i första utloppet från toppen, på vänster sida av förstärkaren.
13.

Anslut signalkabeln till ingången på höger sida av förstärkaren.
14.
in jordkabeln från förstärkaren kabelsats i mitten uttaget på vänster sida av förstärkaren . Anslut en jordkabel till en skruv eller bult i bakluckan på bilen. Den jordpunkt ska vara mindre än 20 inches från förstärkaren och direkt kopplad till chassit (eller ram) av fordonet.
15.
in högtalarkablarna till utgångar på den nedre delen av höger sida av förstärkaren. Dra kablarna till platsen för högtalare du har valt att ta emot den förstärkta stereosignal.
Sexton.
Bort högtalarna från deras montering (enligt anvisningar från fordonets reparationshandbok) och plugg högtalarkablarna till ingångar på baksidan av högtalaren. Byt ut högtalarna i sina bryggor. Återgå till bilens motorrum.
17.
Byt ut negativa batterikabeln klämma till den negativa batteripolen post. Dra kabeln till posten med nyckeln. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen och nära bilens huva.

Tips och varningar


 • Om du väljer att montera Kicker förstärkare under ett säte Använd isolering kuddar under hörnen att ge den nödvändiga ventilationen.


 • Relaterade artiklar


  vad är en främre stötfångare stinger för?
  hur man målar phantom spöke eld på din bil
  ledde ljuddämpare tips
  hur koden en nyckel toyota fob
  hur man byter jeep högtalare
  diy hur bilar sprayfärg
  hur du lägger till ett löv till en Dodge
  Felsökning navigationssystem
  auto organ marken effekter
  Hur du tar ut en bilradio i en 2004 Chrysler 300