hur man får mer hästkrafter i en m

hur man får mer hästkrafter i en m

Cadillac STS är en fet prestanda sedan med imponerande prestanda ur lådan. Men många STS ägarna vill fortfarande ännu mer prestanda, vare sig det är mer kraft eller bättre hantering. Till skillnad från vissa andra prestanda bilar (Ford Mustanger och BMW 3-serien, till exempel), som har många alternativ att välja mellan när det kommer till mer prestanda finns det inte så stor tillgång på go-snabbare delar för STS. Men det finns några alternativ som kan göra en STS snabbare och roligare att köra

Du behöver:.
Hylsnyckelsats och ratchetSpecialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera en prestanda avgassystem. Liksom de flesta bilar i lager specifikation, avgassystemet på STS är utformad för att styra ljudet i stället släppa loss motorns inre NASCAR racer. En större diameter avgassystem får det använda avgaser från motorn mer effektivt och låt motorn göra mer energi samt uppvisar en mer offensiv avgasljud. Installera ett avgassystem på en STS kommer i allmänhet att kräva specialverktyg som en hiss samt svetsning och skärande leveranser.
2.
Byt luften låda med en prestanda intag. STS-aktien luft box är relativt begränsande. En kall luftintag, å andra sidan, använder större diameter rör och en stor, fri andning kon filter för att leverera svalare, tätare luft till motorn. Detta i sin tur gör att motorn att producera mer makt och kan också leda till bättre gasrespons. För att installera en kall luftintaget, skruva isär lådan lager luft från motorrummet och koppla bort den från luftintaget. Installera kall luftintaget i stället för luft rutan. Kontrollera att filtret för intag placeras där den kan få kall luft, men också se till att den är skyddad mot väta och smuts.
3.
Programmera om motorns dator för mer makt. Motorns styrenhet (ECU) reglerar mängden bränsle och luft i cylindrarna tar emot och den gnista som antänder luft-och bränsleblandningen. En kalibreras (även kallad reflashed) ecu kommer att ändra dessa egenskaper att låta motorn att göra mer makt. För STS kräver detta normalt att fordonet köras till butiken som kommer att göra arbetet, eftersom det krävs att en dator ansluts till bilens dator.
4.
överladda motorn. Det finns några företag som erbjuder kompressor omvandlingar för STS. En kompressor är en kompressor monterad på insugssidan av motorn som tvingar in luft i motorn för en dramatisk ökning av vridmoment och hästkrafter. För bästa resultat bör du ha en kompressor installeras av en butik förtrogen med denna konvertering.


Relaterade artiklar


BMW taklucka vindavvisare installation
vad är RMS-effekt i högtalarna?
hur du tar bort Thule lasthållare
hur man installerar en CD-spelare i en 2001 Mitsubishi hägring
hur du ansluter bil subwoofer utan förstärkare
radialdäck: de olika typerna
PT Cruiser: stereo borttagning
Sony bilstereo installationsinstruktioner
hur man sätter på vindrutan dekaler
Hur monterar jag en radar detektor utan sladden hänga ner?